İnan: İzmir için canla başla çalışacağım

Kucukmenderes.com internet sitesinden Aydeniz Çalık'ın haberine göre, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir 2’nci bölge...

TAKİP ET

Kucukmenderes.com internet sitesinden Aydeniz Çalık'ın haberine göre, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir 2'nci bölge 1'inci sıra Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir İnan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı etkinlikleri kapsamında Bostanlı sahilinde vatandaşları ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını kutladı. İnan 23 Nisan etkinlikleri kapsamında çocuklara oyuncak hediye dağıtarak çocuklarla bol bol fotoğraf çektirdi.

'İzmir'i sadece Karşıyaka, Alsancak ve Konak'tan ibaret sanıyorlar'

Yoğun ilginin olduğu etkinlikte vatandaşlarla samimi bir şekilde sohbet eden Eyyüp Kadir İnan 14 Mayıs seçimleri için destek istedi. İzmir'in sorunların çözümü için canla başla çalışacağını söyleyen İnan İzmir'in diğer şehirlerden çok geri kaldığını özellikle sahildeki koku ve çöp sorununu çözemeyen Büyükşehir Belediyesini eleştirdi.
CHP'nin milletvekili adaylarını da eleştiren Eyyüp Kadir İnan adayların İzmir'le yakından uzaktan alakası olmadığını İzmir'in sadece Karşıyaka, Alsancak ve Konak'tan ibaret sandıklarını belirtti.

(e.s)

Bakmadan Geçme