İran Meclisi'nde saldırı kutlaması 

İran İslami Şura Meclisi, bugün yapılan oturumda İsrail'e yönelik füze saldırısını kutladı. Meclis Başkanı Muhammed Bakır Galibaf, ABD'ye yönelik sert uyarıda bulundu.

İran İslami Şura Meclisi, bugünkü oturumunda İsrail'e yönelik füze saldırısını kutladı. Meclis Başkanı Muhammed Bakır Galibaf, ABD'ye “Köpeğin tasmasını sıkı tut” diyerek sert bir uyarıda bulundu.

İran İslami Şura Meclisi, ülkenin İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği füze saldırısını kutlamak amacıyla düzenlenen açık oturumda, sert mesajlar verdi. Meclis Başkanı Muhammed Bakır Galibaf, oturum sırasında ABD'ye yönelik uyarılarda bulundu.

“SAVAŞ YANLILARI KORKUDAN TİTREDİ”

Meclis toplantısında, "Kahrolsun İsrail" ve "Kahrolsun ABD" sloganları atılarak, Devrim Muhafızları'na teşekkür edildi. Galibaf, yaptığı konuşmada, “Dün gece tüm güçlerini hava saldırıları ve terörist operasyonlardan alan zalim ve savaş yanlıları korkudan titrerken, Müslüman milletler ve dünyanın özgürlük savunucuları umut ve sevinçle doldu” ifadelerini kullandı.

“ABD, KÖPEĞİN TASMASINI SIKI TUT”

Galibaf, olası bir saldırıya karşı İran'ın yanıtının farklı olacağını vurgulayarak, “Varlığını tehdit altında gören bir rejim, geçmiş hatalarını tekrarlayıp İran'a saldırmayı düşünebilir. Ancak muhtemel bir deliliğe karşı hazırlandığımızı ve beklenmedik bir plan yaptığımızı bilmeliler. Muhtemel saldırılara karşı vereceğimiz yanıt farklı olacak ve böyle bir durumda rejim, varlığını daha hızlı sona erdirecektir. Rejimin destekçisi ABD, köpeğin tasmasını sıkı tut. Böylece ne kendinize zarar verirsiniz ne de sahibinizin başını belaya sokarsınız” şeklinde konuştu.


Bakmadan Geçme