İrfan Değirmenci kimdir? Hangi partiden milletvekili adayı oldu?

İrfan Değirmenci, 3 Kasım 1977 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Babası Antalya, Kumlucalı annesi ise Afyonkarahisarlıdır. Ortaokul ve...

TAKİP ET

İrfan Değirmenci, 3 Kasım 1977 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Babası Antalya, Kumlucalı; annesi ise Afyonkarahisarlıdır. Ortaokul ve lise eğitimini TED Ankara Koleji'nde tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Meslek hayatına 1996 yılında adım atan Değirmenci, 22 Ekim 1999 tarihinde ATV ekranlarında Ali Kırca ile birlikte yer almıştır. Daha sonra sırasıyla Star TV, CNN Türk ve Kanal D gibi kanallarda çalıştı. 2007 yılında FOX'ta 'İrfan Değirmenci ile Çalar Saat' adlı programı sunmaya başladı ve üç yıl boyunca bu kanalda görev yaptı. 2010-2017 yılları arasında ise Kanal D'de 'İrfan Değirmenci ile Günaydın' adlı programı sundu. Şubat 2017'de Kanal D'deki görevinden ayrıldı. Son olarak ise Halk TV'de 'İrfan Değirmenci ile Halk Ana Haber Bülteni'ni sunmuştur.

45 yaşındaki sunucu İrfan Değirmenci, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimlerde Türkiye İşçi Partisi'nin milletvekili adayı olduğunu duyurdu. Halk TV'deki program sunuculuğunu başka bir meslektaşına devredeceğini belirten Değirmenci, '1960'larda mecliste sınırlı sayıda vekille fırtına gibi esen, 2020'lerin başında, Erdoğan iktidarının sonunda, 4 kişiyle 400 kişilik muhalefet eden TİP'den milletvekili adayı olacağım' ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme