İsmail Taşkıran Parkı'nı açılıyor

Karşıyaka Belediyesi, geçtiğimiz haftalarda hayatını kaybeden İmbatlı Mahallesi eski muhtarı İsmail Taşkıran'ın adını, yeni yapılan parkta yaşatmaya hazırlanıyor.

İsmail Taşkıran Parkı'nın açılış töreni, 25 Eylül Çarşamba günü saat 17.30'da gerçekleştirilecek. Açılış öncesinde ise Vatandaş Buluşması yapılacak.

Eski Muhtarın Adı Parkta Yaşayacak

Karşıyaka Belediyesi, İmbatlı Mahallesi'ne kazandırdığı yeni parkın yapımını ve çevre düzenlemesini tamamladı. 6088 Sokak'ta bulunan bu modern park, İmbatlı Mahallesi'nin eski muhtarı İsmail Taşkıran'ın ismiyle anılacak. Muhtar Taşkıran'ın, mahalleye verdiği hizmetleri onurlandırmak için parkın adının ona verilmesi, mahalle sakinleri arasında duygusal bir yankı uyandırdı. Parkın açılış töreni, 25 Eylül'de saat 17.30'da yapılacak ve tüm mahalle halkı bu özel anı paylaşmak için davet edildi.

Vatandaş Buluşması Öncesinde Yoğun İlgi

Açılış töreni öncesinde, Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, İmbatlı Mahallesi sakinleriyle bir araya gelecek. Vatandaş Buluşmaları kapsamında düzenlenen bu etkinlikte, mahalle halkının talep ve önerileri dinlenecek. Buluşma, İmbatlı Mahalle Merkezi'nde saat 16.30'da başlayacak. Başkan Ünsal, bu buluşmaların Karşıyaka'yı halkla birlikte yönetme hedefinin bir parçası olduğunu belirtti.

“Birlikte Olmanın Tam Zamanı”

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, yaptığı açıklamada halkla dayanışmanın önemine vurgu yaptı. Ünsal, “Karşıyakamızı halkımızla birlikte yönetiyor, söz verdiğimiz gibi aylık buluşmalarımıza devam ediyoruz. Bu ayki toplantımızı İmbatlı Mahallesi'nde gerçekleştirecek, ardından yakın zamanda kaybettiğimiz İmbatlı Mahallesi'nin eski muhtarı İsmail Taşkıran'ın ismini verdiğimiz parkın açılışını yapacağız. Birlikte olmanın, dayanışmanın ve güzel anılar biriktirmenin tam zamanı. Tüm mahalle sakinlerini bekliyoruz” diye konuştu.

İmbatlı Mahallesi sakinleri, yeni parkın açılışını büyük bir heyecanla bekliyor. Eski muhtar İsmail Taşkıran'ın isminin ölümsüzleştirileceği bu park, mahallede önemli bir sosyal yaşam alanı olarak hizmet verecek. Vatandaşların parkın yapımı ve isim seçimi nedeniyle Karşıyaka Belediyesi'ne teşekkür ettiği belirtiliyor.


Bakmadan Geçme