İsrail'in Gazze'deki son saldırısında 11 kişi öldü

İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki çeşitli bölgelerine düzenlediği hava saldırılarında en az 11 Filistinli hayatını kaybetti ve birçok kişi yaralandı.

Filistin Haber Ajansı (WAFA) tarafından aktarılan bilgilere göre, İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki çeşitli bölgelerine düzenlediği hava saldırılarında en az 11 Filistinli hayatını kaybetti ve birçok kişi yaralandı. Şarku'l Avsat'ın WAFA'dan aktardığı habere göre, yerel kaynaklar, İsrail savaş uçaklarının Süveyda kasabasının güney girişine üç ayrı saldırı gerçekleştirdiğini bildirdi.

Gazze Şehri'nin Şeyh Rıdvan mahallesinde, bir eve yapılan hava saldırısı sonucunda bir sivil yaşamını yitirirken, birçok sivil yaralandı. Han Yunus'un kuzeybatısındaki Hamad yerleşim bölgesinde yerinden edilmiş kişilerin çadırlarını hedef alan saldırılarda bir çocuk yaralandı. Ayrıca, Han Yunus'un doğusundaki Avrupa Hastanesi yakınlarında bulunan bir evin bombalanması sonucu çok sayıda kişi yaralandı. İsrail savaş uçakları, Han Yunus şehrinin doğu kesimindeki Selahaddin Caddesi'ne de saldırdı. İsrail ordusu, Refah'ın batısındaki Tel el-Sultan mahallesindeki bazı konutları yıktı.

Bakmadan Geçme