İstinyePark'ın minik yıldızları podyumda

İstinyePark İzmir'de bugün Saat 14.00'te gerçekleşecek defilenin koreografisi Rönesans Ajans'tan Akif Örük'e ait

İzmir ve Ege Bölgesi'nin alışveriş, yeme içme ve eğlence durağı, çocuk dostu İstinyePark İzmir, açıldığı günden bu yana düzenlediği etkinliklerle fark yaratıyor.

İstinyePark İzmir'in hazırladığı, moda ve eğlencenin bir arada olduğu “Minik Yıldızlar İstinyePark İzmir Podyumu'nda” etkinliğiyle bu kez çocuklar podyumda yer alacak. Moda dünyasının en güzel parçaları, çocukların enerjisi ve neşesiyle buluşacak.

İstinyePark İzmir'de 28 Eylül Cumartesi günü Saat 14.00'te gerçekleşecek defilenin koreografisini Rönesans Ajans'tan Akif Örük gerçekleştirecek.

Çocuk modasının birbirinden seçkin markalarının yer aldığı defilede çocuklar, Boyner, B&G Store, Superkids, Jacadi, Koton, Gap, Guess, Vicco, Keyif Bebesi ve Benetton markalarının yeni koleksiyon ürünlerini podyumda sergileyecek.

Etkinliğin ardından podyumda yürüyen çocuklara İstinyeArt'tan sinema davetiyesi ve Magic Space oyun alanından oyun hakkı yüklü kart edilecek. Ayrıca minik yıldızların her biri adına Ege Orman Vakfı'ndan bir ağaç dikilecek.

Bakmadan Geçme