İTB’den 23 Nisan Kutlaması

İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemine vurgu yaptığı...

TAKİP ET

İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın önemine vurgu yaptığı bir basın açıklaması yayımladı. Başkan Kestelli, 23 Nisan'ın bir ulusun bağımsızlık sevdasına inanan insanların buluştuğu anlamlı bir gün olduğunu belirterek, Atatürk'ün bu günü çocuklara armağan ederek ne kadar vizyon sahibi bir lider olduğunu bir kez daha gösterdiğini ifade etti.

TÜM ENGELLER KALDIRILMALI

Kestelli, çocukların geleceğimizin teminatı olduğunu ve onların daha bahtiyar bir yaşam sürdürmeleri için tüm engellerin kaldırılması gerektiğini vurguladı. Eğitim, bilim, sanat ve spor gibi alanlarda çocukların yüceltilmesinin önemine de dikkat çeken Kestelli, aydınlık yarınları hep birlikte inşa etmek için daha çok çalışılması gerektiğini belirtti.

Son olarak Kestelli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tüm kalbiyle kutladığını ifade ederek, bu anlamlı günün önemine bir kez daha dikkat çekti.

(E.S)

Bakmadan Geçme