İYİ Parti boş koltuklara tanıtım yaptı

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı, Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'nde 28'inci Dönem Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı gerçekleştirdi. ...

TAKİP ET

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı, Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'nde 28'inci Dönem Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı gerçekleştirdi.  Toplantıda hem 1'inci hem de 2'nci bölgede ilk 5'te yer alan adaylara kürsüde söz hakkı verildi. Tanıtıma İYİ Parti'nin İzmir'de yaptığı temayül yoklaması ile ilgili 'Usulsüz' ve 'Uyduruk' söylemleriyle gündeme gelen İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray'ın katılmaması dikkat çekti. Öte yandan 462 kişilik salonda gerçekleştirilen toplantıda birçok koltuğun boş kalması gözlerden kaçmadı.

 'ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ'

 İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, Önümüzde ülkenin gidişatına karar vereceğimiz önemli bir seçim var. 100 yılın seçimi. 14 Mayıs'ta bu ülkenin insanları 20 küsür senedir devam eden karanlık istibdat devrine dur diyecek. Adaletin tecelli edildiği gençlerin geleceğe umutla baktığı liyakatin tesis edildiği daha yaşanabilir müreffeh bir Türkiye hayal ediyoruz. Bugün bu kutlu yola çıkışımızın resmiyetteki ilk günü. Bizim hedefimiz İzmir'imizi İYİ Parti bayrağı ve çatısı altında olabildiğince fazla vekil ile TBMM'de temsil etmek. Kendimizi İzmirlilere çok iyi bir şekilde anlatacağız. Çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız. Bir nevi gönül seferberliği başlatacağız. İzmir İYİ olacak Türkiye İYİ olacak' dedi.

'HEP BİRLİKTE TARİH YAZACAĞIZ'

 İYİ Parti'nin İzmir'deki tek iktidar olduğu Tire'den Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, 'Bu partiyi hangi koşullarda kurduğumuzu ve mücadele ettiğimizi herkes dile getirdi. Hep birlikte tarih yazmak için bir aradayız. Güzel İzmirimizin güzel teşkilatı ile bir arada olmaktan çok mutluyuz. İnanıyoruz ki 14 Mayıs'ta hep birlikte tarih yazacağız. Kötü giden günlere dur diyeceğiz' diye konuştu.

 

SILA ARABACIOĞLU

(E.S.)

 

Bakmadan Geçme