İYİ Parti Torbalı’da seçime hazır

İlçe Başkanlığı görevini Salih Korkmaz'a devrederek Belediye Başkan Aday adaylığını duyuran Ahmet Künarlıoğlu, saha çalışmalarına başladı....

TAKİP ET

İlçe Başkanlığı görevini Salih Korkmaz'a devrederek Belediye Başkan Aday adaylığını duyuran Ahmet Künarlıoğlu, saha çalışmalarına başladı. Parti tabanında büyük destek gören Künarlıoğlu, destek ziyaretlerine de başladı. Torbalı Belediyesi'ne İyi Parti bayrağı asmak için yola çıkan Künarlıoğlu en büyük desteği İyi Parti İlçe Yönetimi'nden görüyor. Genç aday Ahmet Künarlıoğlu, yerel seçimler öncesinde Torbalı'nın röntgenini çekerek ilçenin ihtiyaçlarına göre projeler hazırlayacak. Adaylık sürecinin başlamasıyla beraber projelerini kamuoyuna duyuracak olan Künarlıoğlu, seçmenin karşısına hazır bir şekilde çıkacak.

YOĞUN TEVECCÜH VAR

Büyük Torbalı Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan İyi Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Künarlıoğlu, 'Ziyaret ettiğimiz yerlerde partimize yoğun bir teveccüh görüyoruz. Son genel seçimlerde aldığımız oyun çok üzerinde bir oy alacağımıza inanıyorum. Tüm seçim bölgelerinde oldukça iddialıyız. Projelerimizle hemşehrilerimizin karşısına çıkıp, yerel seçimlerde destek isteyeceğiz. Torbalı'nın sorunlarını, ihtiyaçlarını biliyoruz. Bu ihtiyaçlara uygun çözüm önerilerimizle, eser ve hizmet siyaseti ile Torbalı Belediyesi'ne İyi Parti bayrağı çekmek için gece gündüz demeden çalışacağız' dedi.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme