İYİ Parti’den “Güçlü Türkiye” Mesajı: “Her Şey Değişecek”

İYİ Parti, iletişim kampanyası serisinin son videosu olan “Güçlü Türkiye” başlıklı videoyu resmi hesabından yayınladı. Videoda...

TAKİP ET

İYİ Parti, iletişim kampanyası serisinin son videosu olan 'Güçlü Türkiye' başlıklı videoyu resmi hesabından yayınladı. Videoda konuşan İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz, sürdürülebilir büyümeye odaklı vizyonlarının stratejik sektörlerde kendi kendine yeten bir Türkiye olduğunu ve istikrarsızlığa getirdikleri çözümlerle öngörülebilir, şeffaf ve tutarlı politikalarla hızla büyüyen bir Türkiye hedeflediklerini belirtti. Ayrıca, çalmayan, çaldırmayan, çalışan, üreten ve liyakatle kalkınan bir Türkiye için kapsayıcı bir zenginleşme sözü verdiklerini vurguladı.

14 Mayıs'tan sonra;

Gelecek nesillerine enkaz bırakan değil, gençleriyle başaran #GüçlüTürkiye konuşulacak!

Çünkü 14 Mayıs'ta Türkiye tarih yazacak! pic.twitter.com/97NXVAmSQk

— İYİ Parti (@iyiparti) April 20, 2023

 

Videoda özellikle gençlerin başarılarına önem verileceğine dikkat çekilerek, 'Çünkü 14 Mayıs'tan sonra; Gelecek nesillerine enkaz bırakan değil, gençleriyle başaran, güçlü bir Türkiye konuşulacak. Bir şey değişecek, her şey değişecek' ifadeleri kullanıldı. Videonun sonunda ise İYİ Parti'nin kampanya sloganı olan 'Çünkü 14 Mayıs'tan sonra; Türkiye Tarih Yazacak' sözleri yer aldı.

(M.A)

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme