İYİ Partili Doğan'dan Bakan Şimşek'e: Vergimatik Bakan...

100 bin TL üzeri kredi kartı limiti olanlarDAN 750 TL Savunma Sanayii Destekleme Fonu kesintisi yapılacağı iddialarını değerlendiren İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ülkü Doğan, 'Her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı vergisinin nereye gittiğini bilirse cebindeki her kuruşu vermeye hazır olur' dedi.

Yüz bin lira üzerinde kredi kartı limiti bulunanlardan yıllık 750 lira Savunma Sanayii Destekleme Fonu kesintisi öngören kanun teklifinin TBMM Başkanlığı'na sunulması, tartışmaları beraberinde getirdi.

"TÜRKİYE'nİN VERGİ SİSTEMİ YOK"

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ülkü Doğan, Türkiye'nin bir vergi sistemi olmadığını belirterek "Biliyorsunuz bizim vergimatik bir bakanımız var. Ülkemizde ne baktın vergisi, köprüden geçtin vergisi, deli dumrul işler var. Türkiye'nin bir vergi sistemi yok. Vatandaşların cebinden nedeninin anlayamadığımız bir gerekçeyle paraları alınmak isteniyor. Bu AK Parti'nin zihniyeti, vatandaşı kutuplaştırıyorlar. Önce sistemi düzeltsinler. Sonrasında zaten her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı vergisinin nereye gittiğini bilirse cebindeki her kuruşu vermeye hazır olur" diye konuştu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme