İzmir Büyükşehir Belediyesi Gezi Turları!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in İzmir turizmini geliştirme amacı doğrultusunda düzenlenen kent turları, doğal ve...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in İzmir turizmini geliştirme amacı doğrultusunda düzenlenen kent turları, doğal ve tarihi güzellikleri keşfetmek isteyen İzmirli vatandaşlar için kapılarını açıyor. 3 Ekim 2023 tarihinde başlayacak olan 'Güz Dönemi' kent turları, İzmir Büyükşehir Belediyesi Turizm Şube Müdürlüğü tarafından organize ediliyor.

Bu kent turları, İzmir'in tarihini ve doğal güzelliklerini vatandaşlara tanıtmak amacıyla düzenleniyor ve 2021 yılından bu yana yaklaşık 10.000 katılımcıyı ağırlamış durumda. Turlar, profesyonel turist rehberleri eşliğinde gerçekleşecek ve sonbaharda İzmir'i keşfetme fırsatı sunacak.

'Güz Dönemi' rotaları ise şu şekilde belirlendi:

Karaburun, Bergama Kozak Yaylası, ve Ödemiş-Birgi.

Turlara katılmak isteyenler, kayıt yaptırdıktan sonra tur tarihinden önceki gün, vermiş oldukları cep telefonu numaralarından aranarak katılım teyitleri alacaklar. Tur başlangıç noktası olarak Kültürpark Lozan Kapısı'nda bulunan 'Pakistan Pavyonu Turizm Bilgilendirme Ofisi ve Sergi Alanı' belirlendi.

3 Ekim – 3 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 'Güz Dönemi Turları' hakkında daha fazla bilgiye ve kayıt formuna www.izmir.bel.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Hafta içi salı, çarşamba ve perşembe günleri düzenlenecek olan turlar için ilk kayıtlar 28 Eylül 2023 tarihinde başlayacak ve www.izmir.bel.tr sitesindeki formlar, her Perşembe günü saat 09.00'da haftalık kayıtlar için açılacaktır.

İzmir'in tarihini ve doğal güzelliklerini keşfetmek için bu harika fırsatı kaçırmayın!

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme