İzmir'de 'Askıda Yemek' uygulaması başladı

Kent Lokantalarında sunulan yemeklerin fiyatları ne kadar? Yardımsever vatandaşlar, ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için hangi adımları atmalı? Başkan İrfan Önal, ekonomik zorlukların üstesinden gelmek için hangi stratejileri izliyor?

Bayraklı Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışını benimseyerek ihtiyaç sahibi vatandaşlara daha fazla destek olmak amacıyla "Askıda Yemek" uygulamasını başlattı. Bu yeni uygulama, kent lokantalarında gerçekleştirilerek dayanışma kültürünü yaşatmayı hedefliyor. Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, kampanyaya ilişkin yaptığı açıklamada, tüm vatandaşları dayanışma etkinliğine katılmaya davet etti.

İki Lokantada Başladı, Üçüncü Lokanta Yolda

Bayraklı Belediyesi, mevcut iki kent lokantasına ek olarak, Cengizhan Mahallesi'nde Ord. Prof. Dr. Ekrem Akurgal Rekreasyon Alanı'nda üçüncü lokantasını açmaya hazırlanıyor. Soğukkuyu ve Mansuroğlu mahallelerindeki kent lokantalarında, ekonomik zorluk yaşayan bireyler ve öğrenciler için uygun fiyatlarla yemek hizmeti sunuluyor.

"Askıda Yemek" Uygulaması Nedir?

"Askıda Yemek" uygulaması kapsamında, vatandaşlar, lokantalarda sunulan yemeklerin ücretlerini ödeyerek ihtiyaç sahiplerine destek olabiliyor. Kent lokantalarında sunulan dört çeşit yemek içeren etsiz menü fiyatı 50 TL, etli menü ise 70 TL olarak belirlenmiş durumda. Yardımseverler, bu bedelleri ödeyerek bir ihtiyaç sahibine yemek desteğinde bulunma imkânına sahip oluyor. Kampanya ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler, Bayraklı Belediyesi'nin iletişim numarasını (0 232 724 98 98) arayarak bilgi edinebiliyor.

Başkan Önal: “Dar Gelirli Vatandaşlarımızın Yanındayız”

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, ülkenin ekonomik zorluklar yaşadığı bir dönemde belediye olarak dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ettiklerini belirtti. Üç kent lokantası aracılığıyla güvenli ve lezzetli gıda hizmeti sunarken, "Askıda Yemek" uygulamasıyla bu hizmeti dayanışma ruhu ile büyütmeyi hedeflediklerini vurguladı. Başkan Önal, duyarlı vatandaşları kampanyaya destek olmaya davet etti.


Bakmadan Geçme