İzmir'de borç tartışması kanlı bitti

İzmir'in Buca ilçesinde borç yüzünden çıkan tartışma, kanlı bir cinayetle sonuçlandı. Olay, dün öğle saatlerinde Kozağaç Mahallesi'nde yaşandı.

38 yaşındaki E.G., bir süre önce 42 yaşındaki Ercüment Yıldırım'dan borç para almıştı. Borcunu tahsil etmek isteyen Yıldırım, bir kafede oturduğu sırada E.G.'nin babası Y.G. (64) tarafından saldırıya uğradı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda, Y.G. arkasından yanaştığı Yıldırım'ı defalarca bıçakladı. Kavgaya karışan E.G. ise alacaklısını darp etti.

Çevredekiler Şoka Girdi, Yardım Çağrıldı

Kafede meydana gelen bu şiddet dolu anlar, çevredeki vatandaşları dehşete düşürdü. Durumu fark eden vatandaşlar, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Ağır yaralanan Ercüment Yıldırım, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ancak aldığı bıçak darbeleri ve darp sonucu, Yıldırım hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Baba ve Oğul Tutuklandı

Olay yerinde suç aletiyle birlikte yakalanan Y.G. ve oğlu E.G., polis ekiplerince gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen baba ve oğul, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma derinleştiriliyor.

Bakmadan Geçme