İzmir'de hava durumu 21 Ekim 2024: Şemsiyelerinizi hazırlayın!

21 Ekim 2024 günü İzmir'de yağmur bekleniyor, ancak gün içerisinde neler yaşanacağını öğrenmek için meteoroloji raporlarına bir göz atmakta fayda var. Peki, İzmir'in hava durumu neden bu kadar merak ediliyor? Ani hava değişiklikleri mi bekleniyor, yoksa daha büyük bir fırtına mı kapıda? İzmir'de günün ilerleyen saatlerinde neler yaşanacak, yollar nasıl etkilenecek? Tüm detaylar haberimizde...

İzmir'de 21 Ekim 2024 tarihinde gökyüzü genellikle bulutlu ve rüzgarlı olacak. Gün içerisinde en düşük sıcaklık 12°C civarında ölçülürken, en yüksek sıcaklık 22°C seviyelerine kadar çıkacak. İzmir genelinde hissedilecek sıcaklık değerleri ise yağışlarla birlikte daha serin bir havaya işaret ediyor. Rüzgarların güneybatı yönünden orta kuvvette esmesi bekleniyor, bu da şehirde zaman zaman sert esintilere yol açabilir.

Meteoroloji yetkilileri, ani sağanak yağışlara karşı vatandaşları dikkatli olmaya çağırıyor. Özellikle akşam saatlerinde yolların kayganlaşabileceği belirtilirken, trafikte seyreden sürücülerin dikkatli olması gerektiği vurgulandı. Yağmurluk veya şemsiyelerini yanına almayı unutmayan İzmirliler, gün boyu sürecek yağışlara hazırlıklı olmalı.


Özel Haber

Bakmadan Geçme