Zehir tacirleri sınır tanımıyor | Peruktan sonra yeni icatları şok etti!

İzmir'in Aliağa ilçesinde düzenlenen bir operasyonda, oyuncak ayıcığın içinde gizlenmiş uyuşturucu madde ele geçirildi. 

İzmir'in Aliağa ilçesinde düzenlenen bir operasyonda, oyuncak ayıcığın içinde gizlenmiş uyuşturucu madde ele geçirildi.

İzmir Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Aliağa Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, ilçede uyuşturucu ticaretini önlemek amacıyla harekete geçti. Operasyonlardan birinde, İstanbul'dan Aliağa'ya uyuşturucu sevk edeceği belirlenen K.S., otobüsten inip yürüyerek uzaklaşırken polis tarafından durduruldu. K.S., polise yakalandığını anlayınca üzerindeki uyuşturucu maddeyi teslim etti. Otobüs şoförünün şüphelendiği bir kadın, eşyasını almak için geldiğinde ise polis kadını durdurdu. Kadının poşetinden çıkan oyuncak ayıcığın içerisinde gizlenmiş yaklaşık 10 gram sentetik kannobinoid maddesi bulundu. Bu maddenin çoğaltılarak 100 kat fazla uyuşturucu üretilebileceği belirtildi. K.S. ve N.D. gözaltına alındı.

MADDE TİCARETİ VE İMALATI YAPILIYORMUŞ

Ayrıca, başka bir operasyonda bir villanın üst katında uyuşturucu madde ticareti ve imalatı yapıldığı belirlendi. Bu operasyonda, 20 kök hint keneviri, 230 gram skunk maddesi, 14 adet yeşil reçeteye tabi uyutucu hap ve kenevir yetiştirme düzenekleri ele geçirildi. İlgili şüpheliler H.G. ve M.G. gözaltına alındı.

6 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Üçüncü operasyonda ise A.A.'nın adresinde yapılan baskında, 131 adet ecstasy hap, 107 adet yeşil reçeteye tabi hap ve metamfetamin maddesi bulundu. Bu olayda A.A., E.K. ve H.İ.K. yakalandı. Yapılan tüm operasyonlar sonucunda gözaltına alınan H.G., K.S., N.D., A.A., E.K. ve H.İ.K. adlı 6 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklandı.


Bakmadan Geçme