İzmir'de Karşıyakalılar güne sporla başlıyor

Kış döneminde ücretsiz aktiviteler başladı! Tüm detaylar haberimizde...

Karşıyaka Belediyesi'nin yaz aylarında düzenlediği açık hava etkinlikleri, kış mevsiminde spor salonlarına taşındı. Herkesin katılımına açık olan bu aktiviteler, katılımcılara sağlıklı bir yaşam için spor yapma fırsatı sunuyor. Peki, sabah sporunun faydaları neler? Karşıyaka'da hangi spor salonları bu etkinliklere ev sahipliği yapıyor?

Karşıyaka Belediyesi'nden Ücretsiz Spor Aktiviteleri

Karşıyaka Belediyesi, yaz aylarında açık havada düzenlediği sabah spor aktivitelerini kış döneminin gelmesiyle birlikte kapalı spor salonlarına taşıdı. Bu kapsamda, hafta içi her sabah üç farklı tesiste düzenlenen etkinliklere vatandaşlardan yoğun ilgi gösteriliyor. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Kompleksi, 1912 Zühtü Işıl Spor Salonu ve Muharrem Candaş Spor Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikler, alanında uzman antrenörler tarafından yönetiliyor.

Çeşitli Aktivitelerle Zinde Bir Başlangıç

Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen sabah sporları, her gün saat 09.00'da başlıyor. Katılımcılar, yoga, pilates, HIIT (yüksek yoğunluklu aralıklı antrenman) ve tüm vücut antrenmanı gibi farklı aktivitelerle güne zinde bir başlangıç yapma fırsatı buluyor. “Matını Al Gel” sloganıyla düzenlenen etkinliklere tüm vatandaşlar ücretsiz katılabiliyor.

Başkan Yıldız Ünsal: “Herkesi Bekliyoruz”

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, sağlıklı bir toplumun sağlıklı bireylerle mümkün olduğunu vurgulayarak, “Bu anlayışla, vatandaşlarımızın aktif ve sağlıklı bir yaşam sürmesine katkıda bulunmak için sportif etkinliklerimizi yılın her döneminde sürdürüyoruz. Sabah aktivitelerimizle her yaştan vatandaşlarımıza güne zinde bir başlangıç yapma fırsatı sunuyor, aynı zamanda keyifli sosyalleşme ortamları yaratıyoruz. Kış aylarının gelmesi ile birlikte spor salonlarımızda devam eden aktivitelerimize herkesi bekliyoruz” dedi.

Sporun Faydaları ve Katılımcılara Sunulan İmkanlar

Karşıyakalılar, bu etkinliklerle hem fiziksel sağlıklarını güçlendirirken hem de sosyal etkileşim fırsatı buluyor. Peki, siz de bu etkinliklere katılmak ister misiniz? Sağlıklı bir yaşam için harekete geçmeye ne dersiniz?

Özel Haber

Bakmadan Geçme