İzmir'de köpeğe istismar iddiası: Gerçek ortaya çıktı

İzmir'in Çiğli ilçesinde sosyal medyada yayılan ve sokak köpeğine cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen görüntülerin detayları belirlendi.

İzmir'in Çiğli ilçesinde sosyal medyada yayılan ve sokak köpeğine cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen görüntülerin detayları belirlendi. Yapılan incelemede, görüntülerdeki kişinin akli dengesinin yerinde olmadığı, hayvanda istismar izinin olmadığı ve elindeki tabancanın oyuncak olduğu öğrenildi.

İzmir'in Çiğli ilçesinde, dün akşam saat 18.30 sıralarında bir petrol istasyonunun önünde meydana gelen olay, sosyal medyada büyük tepkilere yol açtı. 35 CTZ 60 plakalı özel bir firmaya ait otomobilde bulunan bir kişinin sokak köpeğine cinsel istismarda bulunduğu iddiaları üzerine, polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Polis ekipleri, şüpheli aracı kontrol ederek içindeki kişiyi indirdi. Yapılan incelemelerde, elindeki tabancanın oyuncak olduğu ve M.Ö. olarak belirlenen şahsın bileğinde sevgi izi dövmesi bulunduğu tespit edildi. Ayrıca, M.Ö.'nün akli dengesinin yerinde olmadığı belirlendi. Araç içinde bulunan sokak köpeğinde ise herhangi bir cinsel münasebet izi görülmediği ve köpeğin sokak köpeği olduğu öğrenildi.

ANNESİNE TESLİM EDİLDİ

Olayla ilgili daha fazla bilgi edinmek amacıyla aracın sahibi olan firmanın yaptığı açıklamada, yaklaşık 15 gün önce aracın elektrik sisteminde meydana gelen bir arıza nedeniyle yolda kaldığı ve bu yüzden yol kenarına bırakıldığı belirtildi. Arıza nedeniyle aracın kapıları kilitlenemedi. Akli dengesinin yerinde olmadığı tespit edilen M.Ö.'nün, açık kapıları olan araca bir sokak köpeğiyle bindiği ve bu anların bir vatandaş tarafından videoya alınıp sosyal medyada paylaşıldığı öğrenildi. Aracın sahibi, olayla ilgili herhangi bir şikayette bulunmazken, M.Ö. vasisi olan annesine teslim edildi


Bakmadan Geçme