İzmir'de Okul Öncesi Eğitimde yeni dönem başlıyor!

İZELMAN Anaokulları neden bu kadar hızlı büyüdü? İzmir genelinde açılan dört yeni anaokulu ile toplam 18 okula ulaşan İZELMAN, bin 168 çocuğa nasıl bir eğitim sunuyor? Robotik kodlama ve İngilizce gibi branş dersleri, okul öncesi çocukların gelişimine nasıl katkı sağlıyor? Güvenilir, hijyenik ve ekonomik okul öncesi eğitim arayışındaki aileler neden İZELMAN'ı tercih ediyor?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZELMAN Anaokulları, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı itibarıyla okul sayısını artırarak 18'e çıkardı. Kiraz'dan Dikili'ye kadar İzmir'in pek çok noktasında eğitim veren anaokulları, bu yıl açılan dört yeni okul ile toplamda bin 168 öğrenciye hizmet sunuyor.

18 Anaokulu ile Geniş Kapsamlı Eğitim

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 18-72 ay arası çocuklara yönelik okul öncesi eğitimi desteklemek amacıyla İZELMAN Anaokulları'nın sayısını artırdı. 2024-2025 döneminde Buca Evka 1, Gaziemir, Bornova İnönü ve Çiğli Egekent'te açılan dört yeni anaokulu ile toplamda 18 okul hizmet vermeye başladı. Bu okullarda eğitim gören çocuklar, bilişsel, duygusal, motor, dil ve öz bakım becerilerini geliştiren programların yanı sıra robotik kodlama, İngilizce, görsel sanatlar ve jimnastik gibi branş dersleri de alıyor.

Güvenilir ve Hijyenik Eğitim Ortamı

İZELMAN AŞ Genel Müdür Yardımcısı Merve Doğan Gürsel, yeni eğitim-öğretim dönemine dair yaptığı açıklamada, “Buca Evka 1, Gaziemir, Bornova İnönü ve Çiğli Egekent'te açtığımız yeni okullarla İZELMAN Anaokulları sayımız 18'e ulaştı. 18-72 ay arası çocuklarımıza, güvenilir, hijyenik ve sağlıklı ortamlar sunarak okul öncesi eğitim sağlıyoruz. Uzun yıllardır hizmet veren İZELMAN Anaokulları olarak çocuklarımızın eğitime ekonomik şartlarda ulaşması için çalışıyoruz. Branş derslerimizle çocuklarımızın gelişimine katkıda bulunmaya devam edeceğiz,” dedi.

Gürsel, ayrıca İZELMAN Anaokulları'nda psikososyal destek birimiyle ebeveynlere ve çocuklara yardımcı olduklarını belirterek, “Eğitim dışında psikososyal birimimiz de ailelerimizle ileizmirtişim halinde. Toplamda bin 168 çocuğa kaliteli eğitim hizmeti vermeye devam ediyoruz,” ifadelerini kullandı.

İzmir'in Dört Bir Yanında Hizmet Veren Anaokulları

İZELMAN Anaokulları, İzmir'in birçok bölgesinde hizmet veriyor. Aliağa, Ataşehir, Balçova Selçuk Yaşar, Beydağ, Bornova, Bornova İnönü, Buca Evka-1, Buca Fevziye-İsmail Topcan, Dikili, Egekent, Evka-2 Sabiha Gökçen, Evka-4 Yeşiltepe, Gaziemir Adnan Oğuz Akyarlı, Girne Latife Hanım, Görece, Güzelyalı Nene Hatun, Kiraz ve Torbalı Üstün Kreş ve Anaokulu Eğitim Merkezi olmak üzere toplamda 18 anaokulu, çocukların eğitimine katkı sağlıyor.

Bakmadan Geçme