İzmir'de ücretsiz 'Şen Çocuk Atölyesi' açılıyor!

Cumhuriyet Bayramı'nın coşkusu, 29 Ekim'de 14 Mayıs Mahallesi'nde açılacak Şen Çocuk Atölyesi ile taçlanacak! Efes Selçuk Belediyesi, 36-60 aylık çocuklara ücretsiz eğitim ve sosyal etkinlik imkanı sunarak, geleceğimizin teminatı çocuklara büyük bir yatırım yapıyor. Peki, bu atölyede neler olacak? Çocuklar nasıl bir eğitim alacak? Açılışta sizleri neler bekliyor? Detaylar için göz atmayı unutmayın!

Efes Selçuk Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda 14 Mayıs Mahallesi'nde bulunan Şen Çocuk Atölyesi'nin açılışını gerçekleştirecek. Ücretsiz hizmet verecek atölye, 36-60 aylık çocukların sosyalleşmesini ve eğitici oyunlarla öğrenmesini sağlamak amacıyla tasarlandı.

Efes Selçuk Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında yaptığı projelerle dikkat çekmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Cumhuriyet'in 101. yılı kutlamaları çerçevesinde 29 Ekim'de açılacak olan Şen Çocuk Atölyesi, 14 Mayıs Mahallesi'nde yaşayan aileler için büyük bir anlam taşıyor. Açılış, saat 13.30'da Zeynel Irmak Caddesi'nde gerçekleştirilecek.

BAŞKAN ŞENGEL KONUŞTU

Açılışla ilgili açıklamalarda bulunan Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, “Belediyecilik ihtiyaçlardan doğan bir kavramdır. Ekonomik şartlar giderek zorlaşırken, çocuklarımıza yönelik en önemli yatırımı yapmayı hedefliyoruz. Şen Çocuk Atölyesi ile çocuklarımızın sosyalleşmesini ve eğlenceli bir şekilde öğrenmesini sağlayacağız. Anneler, çalışırken çocuklarını güvenle bize emanet edebilecekler” dedi.

EĞİTİM VE SOSYAL DESTEK SAĞLANACAK

Şen Çocuk Atölyesi, sosyal destek alma şartlarını taşıyan ailelerin 36-60 aylık çocuklarına ücretsiz hizmet verecek. Eğitici oyunlar, sanat etkinlikleri ve sosyal etkinlikler ile dolu bir program sunulması planlanan atölyenin, çocukların gelişimine önemli katkılar sağlaması bekleniyor.
Bu anlamlı açılış, Cumhuriyet Bayramı coşkusuyla birleşerek, Efes Selçuk'ta çocuklar için yeni bir başlangıcın habercisi olacak. 29 Ekim'de yapılacak olan açılışa tüm vatandaşlar davet edildi.

Kaynak: Selçuk Belediyesi

Bakmadan Geçme