İzmir'de uyuşturucu tacirleri kaçamadı: Ele geçirilenler pes dedirtti

İzmir'in Karabağlar ilçesinde durdurulan bir otomobilde 46 bin 195 sentetik uyuşturucu hap ve 3 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen baba ve oğlu, gözaltına alındı.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, devriye gezen emniyet ekipleri, şüpheli bir otomobili kontrol etti. Yapılan incelemede, aracın arka koltuğu ve bagajında toplam 46 bin 195 sentetik uyuşturucu hap ile 3 ruhsatsız tabanca bulundu. Olayla ilgili olarak uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen baba G.E. (54) ve oğlu A.E. (23) gözaltına alındı.

Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Devriye Ekipler Amirliği, 10 Ekim saat 00.30 sıralarında Sarıyer Mahallesi'nde park halindeki bir otomobili durdurdu. Şüphe üzerine aracın arka koltuğunda uyuşturucu nitelikli haplar tespit edildi. Yapılan plaka sorgulaması ile sürücünün ve ruhsat sahibinin adresi belirlendi.

GÖZALTINA ALINDILAR

Baba ve oğlu, Konak ilçesindeki evlerinde gözaltına alındı. Otomobilde gerçekleştirilen detaylı aramada, arka koltuk ve bagajda bulunan poşetlerdeki sentetik haplar ile birlikte 3 ruhsatsız tabanca ve 45 fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan baba ve oğlu, emniyetteki işlemlerinin ardından Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Bakmadan Geçme