İzmir'de yeni doğan bebeklere özel uygulama:  Hoş geldin hediyesi!

Menderes Belediyesi, yeni doğan bebekler için 'Hoş Geldin Bebek' uygulaması ile ailelere ilk hediyelerini sunmaya başladı. Bu özel paketlerde neler var? Aileler bu hizmetten nasıl yararlanabilir? Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, bu uygulama ile hangi hedeflere ulaşmayı amaçlıyor? Yenilikçi sosyal projelerle topluma nasıl katkı sağlanacak? Detaylar için okumaya devam edin!

Menderes Belediyesi, yeni doğan çocuklar için "Hoş Geldin Bebek" uygulamasını hayata geçirerek ailelere ilk hediyelerini sunmaya başladı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından başlatılan bu uygulama ile Menderes'te dünyaya gelen bebeklere çeşitli hediyeler verilmektedir.

Uygulama kapsamında, yeni doğan bebekler için hazırlanan hediyeler arasında bakım çantası, bez, mendil, şampuan, bakım örtüsü, battaniye ve ateş ölçer gibi önemli ürünler yer alıyor. Menderes'te doğan aileler, bu hizmetten faydalanmak için Menderes Belediyesi'nin resmi web sitesi olan www.menderes.bel.tr adresinden veya 0232 700 00 00 (1019-1038-1332) numarasını arayarak başvuru yapabilirler. Ayrıca, vatandaşlar, Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne şahsen gelerek de bu hizmetten yararlanma talebinde bulunabilirler.

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Göreve gelirken her kesimin sesi olacak, her sözümüzü teker teker gerçekleştirmek için çalışacağımızı söylemiştik. Söz verdiğimiz projelerimizden olan Hoş Geldin Bebek uygulamasını hayata geçiriyoruz. Tüm yeni doğan çocuklarımıza Menderes'imize hoş geldin bebek diyor, ailelerimizin mutluluğunu paylaşıyorum." şeklinde ifadelerde bulundu.

Bu uygulama ile Menderes Belediyesi, yeni ebeveynlerin mutluluğunu paylaşırken, aynı zamanda sosyal destek hizmetlerini de güçlendirmiş oluyor.

Kaynak: Menderes Belediyesi

Özel Haber

Bakmadan Geçme