İzmir Doğalgaz’ın fotoğraf yarışmasına başvurular başladı

İzmir Doğalgaz, İzmir Fotoğrafçılar Odası işbirliğiyle düzenlenen fotoğraf yarışması için başvuruların başladığını duyurdu. Bu yıl 10....

TAKİP ET

İzmir Doğalgaz, İzmir Fotoğrafçılar Odası işbirliğiyle düzenlenen fotoğraf yarışması için başvuruların başladığını duyurdu. Bu yıl 10. kez gerçekleştirilecek olan yarışmanın konusu, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı onuruna, 'Annelik' olarak belirlendi. Başvuruların son tarihi ise 31 Mayıs 2023.

Uluslararası katılıma açık olan yarışmaya amatör ve profesyonel tüm fotoğraf severler başvurabiliyor. Seçici kurul, İzmir fotoğraf dünyasının önemli isimlerinden oluşuyor ve yarışma sonuçları, son başvuru tarihinden sonra İzmir Doğalgaz'ın kurumsal web sitesinde açıklanacak.

SANATA VE SANATÇIYA DESTEK

İzmir Doğalgaz, yarışmanın ödül miktarlarında önemli bir artışa gitti. Birinciye 15 bin, ikinciye 7 bin, üçüncüye ise 4 bin lira ile ödüllendirilecek. Mansiyon kazanan üç yarışmacı ise 2'şer bin lira ödül alacak. Ödül töreni, jüri değerlendirmesi sonrasında duyurulacak.

İzmir Doğalgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik, doğalgaz altyapı yatırımlarına verdikleri önem kadar İzmir'in kültür ve sanat hayatına da değer verdiklerini vurgulayarak, 'Gelenekselleşen fotoğraf yarışmamız ile de sanata ve sanatçılara destek olmaya devam ediyoruz. Bu yıl 'Annelik' gibi oldukça önemli bir konu başlığı ile düzenlediğimiz yarışmamıza tüm fotoğraf severleri bekliyoruz' dedi.

ONLİNE BAŞVURU DA YAPILABİLECEK

İzmir Fotoğrafçılar Odası Başkanı Murat Yavuz ise yoğun talep üzerine bu yıl ilk defa yarışmacılara online başvuru imkanı sağlandığını belirterek, 'Türkiye'nin her yerinden gelen talepleri ve içinde bulunduğumuz şartları da göz önüne alarak yarışma için elektronik başvuru platformunu oluşturduk. Fotoğraf severler www.izmigaz.com.tr adresinden online başvuru yapabilecekler gibi doğrudan ya da posta yolu ile de katılım sağlanabilecek' şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

(E.S.)

Bakmadan Geçme