İzmir Gaziemir'de Muhtarlar Günü coşkusu

Gaziemir Belediyesi, Muhtarlar Günü'nde 16 mahallenin muhtarını ağırlayarak birlik ve dayanışma mesajı verdi. Tüm detaylar haberimizde...

Gaziemir Belediyesi, Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlediği programda, ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Etkinliğe ev sahipliği yapan Belediye Başkanı Ünal Işık, muhtarların belediye ile olan iş birliğinin önemine dikkat çekti. “Hep birlikte ortak akılla ve dayanışma içerisinde çalışarak yurttaşlarımıza hizmet etmekten onur duyuyorum. Sizlerle güçlüyüz” ifadelerini kullandı.

16 mahallenin muhtarının katıldığı yemekte, Gaziemir Kaymakamı Kudret Kurnaz, İlçe Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan, belediye başkan yardımcıları ve diğer yetkililer de yer aldı. Programda, muhtarlığın demokrasinin temel taşı olduğu vurgulanarak, muhtarların yerel yönetimle sağladığı uyumun önemine değinildi.

Başkan Işık, konuşmasında “Demokrasimizin temel taşı siz değerli muhtarlarımızla birlikte ilçemize hizmet üretmek bana büyük mutluluk veriyor. Sizlerle güçlüyüz. Hep birlikte yeni bir döneme başladık. Büyük bir uyum içerisinde çalışıyoruz” diyerek muhtarlarla olan dayanışma ve iş birliğinin altını çizdi.

Her mahalleye eşit ve adil hizmet götürmeyi amaçladıklarını belirten Işık, mülkiyet sorunları gibi konularda da gerekli adımların atıldığını ifade etti. “Hizmette kendini ötekileştirilmiş hisseden mahallelerimiz benim için ayrıcalıklı olacak. Çözemediğimiz noktalarda, sebeplerini sizlerle birlikte halkımıza anlatacağız” dedi.

Gaziemir Kaymakamı Kudret Kurnaz ise muhtarlığın demokrasinin en saf haliyle kendini bulduğu bir yapı olduğunu vurgulayarak, “Muhtarlar Gününüzü kutluyorum” şeklinde konuştu.
Etkinlik, muhtarların ve katılımcıların gösterdiği birlik ve beraberlik duygusuyla sona erdi.

Kaynak: Gaziemir Belediyesi


Bakmadan Geçme