İzmir'in üç ilçesinde kaçak alkol operasyonu

İzmir'de düzenlenen operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan kaçak alkol ve sahte içki malzemeleri ele geçirildi. Operasyonda 327 şişe muhtelif içki, 47 litre açık sahte içki ve 205 litre taklit etiketli etil alkol bulundu.

İzmir'de gerçekleştirilen geniş çaplı bir operasyonda, toplam piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan kaçak alkol ve sahte içki malzemeleri ele geçirildi. Operasyonda 327 şişe muhtelif içki, 47 litre açık sahte içki, 205 litre taklit etiketli etil alkol ile birlikte birçok kaçak malzeme bulundu.

ÜÇ İLÇEDE OPERASYON

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte içki üretimi, satışı ve dağıtımına yönelik Bornova, Karabağlar ve Buca ilçelerinde 13 ikamet, 3 depo, 5 araç ve 2 iş yerine baskın düzenledi. Yapılan aramalarda; 3 bin adet boş içki şişesi, 12 bin adet sahte bandrol, 8 bin 400 adet içki şişesi kapağı, 18 bin 700 adet içki şişesi etiketi ve kapişonu ile içki yapımında kullanılan 4 litre aroma da ele geçirildi.

4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Operasyon sonucunda haklarında işlem yapılan 17 şüpheliden 10'u serbest bırakılırken, mahkemeye sevk edilen 3 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest kalırken, 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bakmadan Geçme