İzmir Karşıyaka'da ortak hedef: El ele 

Karşıyaka'da Belediye Başkanı Yıldız Ünsal ve muhtarlar el ele vererek hangi büyük projelere imza atmayı planlıyor? Kaymakam Özkan Demir'in muhtarları 'vücudun hücrelerine' benzetmesi ne anlama geliyor? Karşıyaka'nın geleceğinde hangi sürpriz adımlar atılacak? Tüm detaylar haberimizde...

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçede görev yapan mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir'in de katıldığı buluşmada, muhtarların yerel yönetimlerin vazgeçilmez bir parçası olduğunu vurgulayan Başkan Ünsal, iş birliği içinde Karşıyaka'ya en iyi hizmeti sunma hedeflerini yineledi.

MUHTARLARLA KAHVALTILI BULUŞMA

Muhtarlar Günü vesilesiyle Karşıyaka Belediyesi'nin düzenlediği buluşma, Kaymakamlık binası önünde yapılan törenin ardından gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Yıldız Ünsal'ın ev sahipliğindeki kahvaltı programına Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, Jandarma Komutanı Teğmen Büşra Koçak, belediye yetkilileri ve ilçede görev yapan muhtarlar katıldı.

KAYMAKAM DEMİR'DEN MUHTARLARA ÖVGÜ

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, muhtarların yerel yönetimlerde üstlendiği hayati role dikkat çekerek, “Öncelikle tüm muhtarlarımızın bu özel gününü kutluyorum. İlçemizdeki görevlerimizde sizin desteğiniz büyük, her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Muhtarları vücudun hücrelerine benzetiyorum; hücreler ne kadar sağlıklıysa, vücut da o kadar güçlü olur. Aynı şekilde, muhtarlıklarımız ne kadar sağlıklı çalışırsa, ilçemizin de o kadar güçlü olacağına inanıyorum. Bu nedenle, sağlıklı bir yönetim ve iş birliği için sizlere büyük önem veriyoruz” dedi.

BAŞKAN ÜNSAL: '' MUHTARLAR SOKAKTAKİ GÖZÜMÜZ''

Belediye Başkanı Yıldız Ünsal da konuşmasında muhtarların yerel yönetimlerdeki rolüne vurgu yaparak, iş birliği içinde çalışma kültürünü pekiştirmeyi hedeflediklerini belirtti. Ünsal, “Muhtarlarımız, Karşıyaka'nın gelişiminde bizim en yakın iş birliği yaptığımız kişiler. Sizler sokaklardaki gözümüz, mahallelerimizin nabzını tutan kişilersiniz. Ortak amacımız Karşıyaka'yı İzmir'in en modern ve imrenilen ilçelerinden biri yapmak. El birliği ile bu hedefimize ulaşacağız. Muhtarlar Gününüzü kutluyor, iş birliğiniz ve katılımınız için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR

Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı Coşkun Zenginer, Başkan Ünsal'a sunduğu destekler için teşekkür ederek, çiçek takdiminde bulundu. Buluşmada muhtarlar, Karşıyaka'nın geleceğine yönelik hizmetleri güçlendirme konusunda kararlılık mesajı verirken, belediye ile olan iş birliğini daha da ileriye taşımak istediklerini belirttiler.
Bu anlamlı günde, Karşıyaka muhtarları ve belediye yetkilileri el ele vererek, ilçeye en iyi hizmeti sunma sözü verdi.

Kaynak : Karşıyaka Belediyesi

Bakmadan Geçme