İzmir Kitap Fuarı'na ulaşımda yeni düzenlemeler: Okuma tutkunları hazır mı? 

İzmir Kitap Fuarı'nın kapıları açılmaya hazırlanıyor! ESHOT, 26 Ekim - 3 Kasım tarihlerinde Gaziemir'de düzenlenecek fuar için ulaşımı kolaylaştıracak özel seferler düzenliyor. Peki, bu seferler sayesinde fuara katılmak daha mı kolay olacak? Hangi hatlar ek seferle desteklenecek? Fuar ziyaretçilerini bekleyen sürprizler neler? Cevaplar haberimizde!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, 4. İzmir Kitap Fuarı'na (İZKİTAP) katılımı artırmak amacıyla ulaşımda özel önlemler aldı. 26 Ekim - 3 Kasım tarihleri arasında Gaziemir Fuar İzmir'de düzenlenecek fuar için mevcut otobüs hatları ilave seferlerle desteklenecek.
Gaziemir Fuar İzmir, her yıl ziyaretçi rekorları kıran İzmir Kitap Fuarı'na ev sahipliği yapacak. ESHOT, katılımcıların fuara daha kolay ulaşım sağlaması için bir dizi ulaşım düzenlemesi gerçekleştirdi. Bu kapsamda, mevcut otobüs hatlarına ek seferler eklenirken, Bornova Metro ve Buca Şirinyer aktarma merkezlerinden de geçici servisler hizmet verecek.

MEVCUT HATLARA EK SEFERLER YAPILACAK

Fuar süresince, hizmet veren otobüs hatları daha sık seferler ile güçlendirilecek. Özellikle 92 numaralı Fuar İzmir - Üçyol Metro (Karabağlar ve Metro bağlantılı), 610 numaralı Fuar İzmir - Gaziemir Semt Garajı (İZBAN bağlantılı) ve 650 numaralı Fuar İzmir - Balçova (Üçkuyular İskelesi ve F.Altay Metro İstasyonu bağlantılı) hatlarında, yolcu yoğunluğuna göre ek seferler gerçekleştirilecek.

ÖZELLİKLE YOĞUN NOKTALARDA EKİPLER GÖREV ALACAK

Fuar süresince ulaşımda aksama yaşanmaması için ESHOT, fuar çevresindeki önemli noktalarda motorize ekipler bulunduracak. Yoğunluk yaşanabilecek hatlarda ise ilave seferlerle destek verilecek. Yolcular, tüm hatlardaki sefer saat bilgilerine ESHOT'un resmi web sitesi olan eshot.gov.tr adresinden ulaşabilecekler.

Bu düzenlemeler, 4. İzmir Kitap Fuarı'na katılmak isteyen ziyaretçilere ulaşım kolaylığı sağlayarak, etkinliğin daha geniş bir kitleye ulaşmasına katkıda bulunacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi, fuar boyunca tüm vatandaşların rahat bir ulaşım deneyimi yaşamasını hedefliyor.

Kaynak: İzmir Büyükşehir Belediyesi


Bakmadan Geçme