İzmir tekstilde dev buluşmaya hazır

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından bu yıl 6.'sı düzenlenen Fashion Prime – Tekstil, Hazır Giyim...

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından bu yıl 6.'sı düzenlenen Fashion Prime – Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı, tekstil sektöründe Türkiye'nin başkenti İzmir'in gücüne güç katacak. Bu yılın ilk dokuz ayında, Türkiye genelinde toplam 14,9 milyar dolar ihracata imza atan hazır giyim ve konfeksiyon sektörünün, fuara gösterdiği ilgi de büyük. Fashion Prime, fuar süresince yapılacak ikili iş görüşmeleriyle birlikte sektörün ihracatına büyük katkı sağlamayı hedefliyor. Kumaş çeşitleri ve aksesuarlar başta olmak üzere hazır giyim sektörünün tüm bileşenlerinin ve sektörel trendlerin profesyonel ziyaretçiye sunulacağı fuarda, tasarımcılar katılımcılarla bir araya gelme fırsatı da yakalayacak.
Katılımcı profilini; kumaş, konfeksiyon yan sanayi ve iplik üreticileri, uluslararası markaların temsilcileri ile vitrin malzemelerinden yazılım kuruluşlarına kadar diğer hizmet sağlayıcıların oluşturduğu fuarı, dünyanın dört bir yanından ve Türkiye'nin farklı illerinden üreticiler, perakendeciler, toptancılar, tasarımcılar ve sektör temsilcilerin ziyaret etmesi bekleniyor. Fashion Prime Fuarı; solo ve karma kumaş defileleri, atölyeler ve etkinliklerle de sektörün ihtiyacını karşılayacak.

İHA

Bakmadan Geçme