İzmir’e müjde: Tonlarca mama dağıtılacak

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, sokak hayvanları için kısırlaştırma, beslenme, aşılanma ve sağlık hizmetleri...

TAKİP ET

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, sokak hayvanları için kısırlaştırma, beslenme, aşılanma ve sağlık hizmetleri sunacak bir mobil klinik kuracaklarını duyurdu. Binlerce hayvanın yararlanabileceği mama tesisinin de hayata geçirileceğini belirten Çankırı, mobil kliniğin köy köy, mahalle mahalle gezeceğini ve hizmet vereceğini açıkladı.

MAMA MÜJDESİ

İzmir'in Aliağa ilçesinde yer alan Pati Park Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden Çankırı'ya parti üyeleri ve Hayvan Arama Kurtarma (HAK-TİM) ekipleri de katıldı. 400 bin sahipsiz sokak hayvanının bulunduğu İzmir'de, sokak hayvanları için kurulacak mobil klinik ve mama tesisinin vatandaşlar ve hayvanlar için güvenli bir ortam sağlayacağını vurgulayan Çankırı, mobil klinikte kısırlaştırma, beslenme, aşılanma ve sağlık hizmetleri sunulacağını ve binlerce hayvanın yararlanabileceği mama tesisinin de kurulacağını açıkladı.

MOBİL KLİNİKLERE DAĞITILACAK

Çankırı, mobil kliniğin hizmet vermek için tüm köylere muhtarlar ve belediye üzerinden duyuru yaparak ulaşacağını ifade etti. Aliağa Belediyesi sınırları içerisinde yer alan İzmir 2 No'lu T Tipi Ceza İnfaz Kurumu ile iş birliği yapacaklarını söyleyen Çankırı, 'Aliağa'da iyi bir potansiyel var. Burada cezaevinde artan gıdaları proteinle dengeli karıştırarak hazır mamaya dönüştürülen paketleri de mobil klinikle dağıtacağız' dedi.

  • İHA

Bakmadan Geçme