İzmir’e temiz enerji çıkarması

Wenergy – Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, İZFAŞ, BİFAŞ ve EFOR Fuarcılık...

TAKİP ET

Wenergy – Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde, İZFAŞ, BİFAŞ ve EFOR Fuarcılık işbirliği ile Siemens ana sponsorluğunda uluslararası katılımla düzenlenecek. Fuar, 9-11 Mayıs 2023 tarihleri arasında fuarizmir'de gerçekleştirilecek ve enerji ekipmanı tedarikçileri, mühendislik ve Ar-Ge firmaları, otomotiv sektörü, şarj ekipmanları, enerji depolama firmaları, e-mobilite kuruluşları ve lojistik firmaları gibi birçok sektörden geniş bir ürün yelpazesindeki üretici firmalar, doğrudan alıcılar ve yatırımcılar ile buluşacak. Dünyanın dört bir yanından profesyonel yatırımcı ve alıcılarla iş ağlarını ve ihracat ivmelerini artırma fırsatı bulacak olan katılımcılar, fuar kapsamında sergilenecek enerji sektöründeki inovatif ürün ve teknolojileri keşfederken ziyaretçiler de son teknoloji ürünleri yakından görebilme imkanı elde edecekler. Fuar ayrıca hedef ülkelerden düzenlenecek alım heyeti programı ve B2B görüşmeleri ile dünya çapında yerli ve yabancı yatırımcıların çekim merkezi haline gelecek.

Fuarla eş zamanlı olarak düzenlenecek olan Wenergy'23 Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı ve Kongresi ise alanında en yetkin uzmanların katılımına ve tecrübe paylaşımına ev sahipliği yapacak. Kongre, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde, İZFAŞ, EFOR ve BİFAŞ Fuarcılık organizatörlüğü, Enerji Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği ana partnerliği, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir Kalkınma Ajansı, Batı Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu, Makina Mühendisleri Odası ve Elektrik Mühendisleri Odası, Enerji Verimliliği ve Yönetimi Derneği ile İklimlendirme Soğutma Klima İmalatçıları Derneği'nin destekleriyle düzenlenecek. Akademisyenlerden sektör temsilcilerine kadar birçok önemli ismin konuşmacı olarak yer alacağı kongrede, Cem Seymen ve Mehmet Öğütçü gibi lider ve ilham veren isimler de yer alacak.

Haber Merkezi

(E.S.)

Bakmadan Geçme