İzmirli bağımsız aday 'utanacaklar' dedi…

Yeni İzmir/Sıla Arabacıoğlu 14 Mayıs'ta yapılacak tarihi seçime günler kaldı. Yarış her geçen gün daha da...

TAKİP ET

Yeni İzmir/Sıla Arabacıoğlu

14 Mayıs'ta yapılacak tarihi seçime günler kaldı. Yarış her geçen gün daha da kızışırken İzmir 1. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Ferhan Ademhan seçildiği taktirde yol haritasını anlattı. Halkın vekili olacağını dile getiren Ademhan, diğer vekilleri utandıracağını söyledi. Öte yandan Ademhan, seçimlerin mali yük getirdiğini ifade ederek, dijital ortama taşınması gerektiğini savundu. 

'DİJİTAL SEÇİM' 

Halkın vekili olacağını dile getiren Ferhan Ademhan, 'Seçim ofisi açmadım, dijital ortamda çalışıyoruz. Nedeni ise bir daha seçimlerin ülkemizde bu şekilde yapılmasını istemiyoruz. Seçimlerin maliyeti çok yüksek, bunu dijital ortama taşıyabiliriz. Buradan kalacak parayı ise hem SMA hastası çocuklara hem de uyuşturucu batağındaki gençler için harcayabiliriz. Ben turizmciyim, turizm şehri İzmir'de bir tane parti listelerinde aday yok. İzmir'de zaten listelerde birçok ithal adaylar var. Bunun üzerine de gideceğiz' dedi. 

'HALKTAN KOPTULAR' 

Ademhan, sorunların çözümüne yönelik çalışmaları işin uzmanı kişilerle sürdüreceğini belirterek, 'Her şeyi herkesin bilmesi imkansız. Biz parti fark etmeksizin belediyeler ile master plan hazırlayacağız. Biz halktan kopmadan hizmet üreteceğim. Vekillik insanlara yanlış öğretilmiş, insanlar vekilleri ilah gibi görüyor. Hiçbir vekil halkın sahibi değildir. Ankara'da halkı temsil ederken halktan koptular. Çünkü artık onları halk değil genel başkanlar seçiyor' diye konuştu. 

'UTANACAKLAR' 

Vatandaşların, vekilleri ilahlaştırdığını ve korktuğunu ifade eden Ademhan, 'Ben halkın vekilliğinin nasıl yapılacağını göstereceğim. 5 yıl bağımsızlığımı devam ettirmeyi düşünüyorum. Her şeyin kararını beni seçenler ile vereceğim. Mesela olur da ileride bir partiden teklif gelirse beni seçenlere soracağım. Ben halkın avukatı olacağın sahibi değil. Kimse bizim sahibimiz olamaz, Cumhurbaşkanı da olamaz. 

Herkes bunu kabullenecek. Diğer milletvekilleri utanacak. Halkımız artık sadece milletvekillerini sosyal medyadan tanıyor. Ne yapacağımı, nasıl çalışacağımı görecekler. Ben halkın içinde olacağım, bir olacağım. Vekil normal bir vatandaştır, bunu kabul ettireceğim. Güzel İzmirimiz, sadece vekil değil Ankara'ya lider gönderecek' açıklamasını yaptı. 

(M.T.) 

 

Bakmadan Geçme