İzmirli Rüya Ceylan Judo Şampiyonu oldu

Türkiye Judo Federasyonu ve Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen şampiyonanın açılış seremonisi, Taha...

TAKİP ET

Türkiye Judo Federasyonu ve Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen şampiyonanın açılış seremonisi, Taha Akgül Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Şampiyonanın ilk gününde yapılan konuşmaların ardından müsabakalar başladı ve dereceye giren sporculara madalyaları verildi.

Toplamda 69 ilin katıldığı şampiyonada 505'i kadın olmak üzere 1051 sporcu mücadele etti. Şampiyonanın son gününde ise kürsüde yer alan madalya kazanan judokalar belli oldu.

ÜLKÜ, SPORCULARI KUTLADI

İzmir Yeşilay Spor Kulübü Başkanı Ümit Ülkü, törende yaptığı konuşmada, Türkiye Şampiyonu olan Rüya Ceylan'ı ve diğer sporcuları tebrik etti. Aynı zamanda, sporcuların başarısında emeği olan hocalara da teşekkürlerini iletti. Ülkü, İzmir Yeşilay Spor Kulübü olarak bağımlılıklarla mücadele ettiklerini ve sağlıklı nesillerin yetişmesini hedeflediklerini belirtti. Yeşilay'ın temel felsefesine uygun olarak insan onuruna saygı gösteren bir toplumun ve gençliğin zararlı alışkanlıklardan korunması için çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı.

RÜYA CEYLAN GURURLANDIRDI

Kadınlar kategorisinde 57 kiloda Rüya Ceylan birinci olurken, ikincilik Beren Çetin'in oldu. 63 kiloda birincilik Sevim Margaret Bilen'in, ikincilik Hatice Çakırca'nın oldu. +63 kiloda ise birincilik Hatice Tuana Balcı'nın, ikincilik Mürüvvet Nur Özkan'ın oldu.

Erkekler kategorisinde ise 66 kiloda birincilik Yiğit Dinçer'in, ikincilik Yiğit Özmen'in oldu. 73 kiloda birincilik Kerem Ateş Yalçın'ın, ikincilik Hüseyin Efe Aykut'un oldu. +73 kiloda ise birincilik Muhammed Hamza Aydilek'in, ikincilik Eyyüp Sabri Hiltak'ın oldu.

 

Bakmadan Geçme