İzmirspor farklı kazandı

Urganlı deplasmanında 4-0 galip dönen İzmirspor, ilk yarıda Kubilay Baktır'ın 5. Dakikada attığı golle 1-0 öne...

TAKİP ET

Urganlı deplasmanında 4-0 galip dönen İzmirspor, ilk yarıda Kubilay Baktır'ın 5. Dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda baskısını iyice arttıran Şimşekler, 27'de Hasan Aykılıç'ın golü ile devreyi 2-0 önde tamamladı. İkinci yarının hemen başlarında Urganlı savunması yapmış olduğu hata sonucunda kendi kalesine savunmanın attığı golle İzmirspor 3-0 üstünlüğü yakaladı. Mücadelenin sonlarına doğru Ferdi Başoda son sözü söyledi ve İzmir temsilcisi Urganlı deplasmanından 4-0'lık galip skorla ayrıldı.

Son Haftaya Kaldı

Alınan bu sonuçla İzmirspor puanını 42'ye çıkartırken, Ligde kalma şansını son hafta oynayacağı maça bıraktı. Ödemişspor'un galip geldiği haftada Çiğli Belediyespor haftanın BAY takımı oldu.
Çiğli Belediyespor 43 puanla 3. Sırada yer alırken, Ödemişspor ile İzmirspor 42'şer puanla 3 ve 4. Sırada haftayı tamamladı. Ligin 26 ve son hafta maçında ise İzmirspor kendi sahasında Altınova Belediyespor'u ağırlarken, Çiğli Belediyespor ise Yıldırım Belediyespor'u kendi sahasında konuk edecek. Ödemişspor ise Bursa deplasmanında Orhangazi Belediyespor ile karşılaşacak. 26 ve son haftada 8. Grup'ta mücadele eden 3 İzmir takımı galip gelmesi durumunda İzmirspor, Play-Out hakkı elde ederken, Ödemişspor ise Süper Amatör Lige düşecek. İzmirspor, Ödemişspor'u Buca İlçe Stadında ilk devrenin 1. Haftasında 4-2 mağlup etmişti. Ligin ikinci devresinde ise Ödemişspor, İzmirspor'u 3-2 mağlup etmişti. Çiğli Belediyespor, alacağı bir beraberlik yada mağlubiyet ile İzmirspor, haftayı galip tamamlaması durumunda İzmirspor, İzmir takımları arasında 1. olması sebebi ile ligde kalacak. Çiğli Belediyespor ise Ödemiş maçı sonucuna göre ya Play-Out hakkı elde edecek, yada Süper Amatör Lige düşecek. Tersi bir durumda İzmirspor ise haftayı puansız kapatması sonucunda Ödemiş ve Çiğli'nin puan alması ile İzmirspor, direk Süper Amatör Lige düşecek.

Bakmadan Geçme