İZTO 100 bininci üyesini kaydetti

İzmir Ticaret Odası'nın 100 bininci üyesi Nilgün Berkmaner, kaydını yaptırdı ve kendi grubu olan 64. Metal Kapı ve Pencere Grubu'nun meslek komitesi toplantısına konuk oldu

İzmir Ticaret Odası'nın üye sayısı 100 bine ulaştı. NB Alüminyum İnşaat Taahhüt Limited Şirketi'nin Sahibi Nilgün Berkmaner'in kaydını yaptırmasıyla odanın üye sayısı 100 bin oldu. İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, “Üye sayımızın 100 bine ulaşması kadar, bu üyemizin bir kadın girişimci olmasından da çok mutlu olduk. 100.000. üyemizin bir kadın girişimci olmasını ayrıca önemsiyor, kadınların iş hayatında var olmaları için yaptığımız çalışmalara örnek olacağını düşünüyoruz. Bu vesileyle 100.000. üyemiz olan NB Alüminyum İnşaat Taahhüt Şirketini ve sahibi Nilgün Berkmaner'i tebrik ediyor, kentimize katma değer sağlayacak çalışmalara imza atmasını temenni ediyoruz” dedi.

Üye kaydı sonrası odayı ziyaret eden Nilgün Berkmaner'e Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener tarafından plaket sunuldu. Berkmaner daha sonra kendi meslek grubu olan 64. Metal Kapı ve Pencere Grubu Meslek Komitesi'nin olağan toplantısına konuk oldu.


Özel Haber

Bakmadan Geçme