Jandarma ekiplerinden hırsızlara geçit yok

Kilis'te, zeytin hasadına kısa süre kala hırsızlık olaylarını önlemek amacıyla jandarma timleri ve komando ekipleri, gece gündüz arazide görev yapıyor. 

Kilis'te, zeytin hasadına kısa bir süre kala, hırsızlık olaylarına karşı zeytin bahçelerine jandarma koruması sağlanıyor. "Yeşil altın" olarak bilinen zeytin, son yıllarda artan fiyatlarıyla hırsızların hedefi haline geldi. Bu yıl rekoltesinin yüksek olması beklenen Kilis yağlık zeytinlerinin korunması için Kilis İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Asayiş timleri ve komando ekipleri, gece gündüz arazide göreve çıkmaya başladı.

ARALIKSIZ NÖBET TUTUYOR

Çiftçiler, zeytin tarlalarını hırsızlardan korumak amacıyla jandarma ekiplerine güvenerek, zeytin bahçelerinin güvenliğini onlara emanet etti. Jandarma timleri, artan hırsızlık olayları nedeniyle hasat döneminde aralıksız nöbet tutuyor. Komando timleri, gece görüş cihazları ve termal kameralar kullanarak, olası hırsızlık girişimlerini engellemek için önlem alırken, Asayiş ve trafik ekipleri ise daha az erişilen bölgelerde devriye atarak güvenliği sağlıyor.

Bakmadan Geçme