Janset, Tomris ile sahnede

Bir akıl hastanesi odasında kendini Tomris Uyar zanneden bir okurun duygu ve düşüncelerini anlatan oyunun biletleri satışa çıktı

Tomris Uyar'ın yapıtlarından esinlenerek yazılan ve kadın-erkek ilişkilerini şiirsel bir kara komedi içinde ele alan tek kişilik ve tek perdelik oyun “Tomris”, İstanbul, İzmir ve Antalya'da seyirci karşısına çıkacak.

Tomris Uyar'ın yapıtlarından esinlenerek yazılan tek kişilik ve tek perdelik oyun “Tomris”, kadın-erkek ilişkilerini şiirsel bir kara komedi içinde ele alan etkileyici bir tiyatro eseri. Bir akıl hastanesi odasında, kendini Tomris Uyar zanneden bir okurun duygu ve düşüncelerini anlatan oyunun biletleri satışa çıktı.

Janset Paçal'ın başrolünde oynadığı kara komedi, 20 Ekim'de Kadıköy Eğitim Sahnesi'nde, 27 Ekim'de İstinye Saloon Amfi Sahne'de, 1 Aralık'ta Mall of İstanbul Biletinial Moi Sahne'de ve 13 Aralık'ta Biletinial Torium Sahne'de İstanbul seyircisiyle buluşacak. Oyun ayrıca 9 Kasım'da Mall of Antalya Biletinial Moa Sahne ve 15 Aralık'ta İzmir İstinyeArt'ta sahnelenecek.

Özel Haber

Bakmadan Geçme