Kadir Ezildi'den yıllar sonra ortaya çıkan babasına sert tepki

Ünlü sunucu Kadir Ezildi, yıllar önce ailesini terk eden babasının yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi.

Babasının adını anmak bile istemediğini belirten Ezildi, "Benim için ölmüştür, adımı anmasın" dedi.

Babası Sessizliğini Bozdu

NOW TV'de yayınlanan En Hamarat Benim programının sunucusu Kadir Ezildi, son dönemde gerçekleştirdiği nişan törenleriyle adından sıkça söz ettirmişti. Ancak Ezildi'nin, yıllar önce ailesini terk eden babası Mehmet Ezildi, bu süreçte ortaya çıkarak sessizliğini bozdu. Mehmet Ezildi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Şu ana kadar sessiz kalıp cevap vermeyişimin nedeni oğlum Kadir Ezildi'ye zarar vermemektir. Hakkımda hakaret içerikli mesaj atan ve yorum yapanlara karşı yasal işlemler başlatılmıştır" dedi.

Babasının bu açıklamaları üzerine Kadir Ezildi, programında konuya değindi. Dış sesin "Kadir, senin baban bir ara ortaya çıktı, bu ne alaka?" sorusuna yanıt veren Ezildi, babasına yönelik duygularını net bir şekilde ifade etti: "Adını da hiçbir yerde anmıyorum, telaffuz etmiyorum. O da benim adımı anmasın, benim için ölmüştür. Giderken de 'beni öldü bilin' dedi. O gün 300 lira nafaka benden esirgendi ama bugün ben 500 bin lira para harcayabildim, Allah'ıma şükür. Hepsini de kendim çalışarak harcadım. Ben açım diye kimsenin kapısına gitmedim; ben hasta altı temizledim, koli taşıdım. Yoklukta benimle olmayan, varlıkta da beni aramasın, istemiyorum."

Kadir Ezildi'nin bu sert çıkışı, yıllardır süren sessizliğin ardından, babasıyla arasındaki gerilimi gün yüzüne çıkardı.


Bakmadan Geçme