Kahve falında 3 rakamı görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında 3 rakamı görmek, fal sahibinin geçmişte güven sorunu yaşadığı bir insanı affedeceği ve bu...

TAKİP ET

Kahve falında 3 rakamı görmek, fal sahibinin geçmişte güven sorunu yaşadığı bir insanı affedeceği ve bu insanın artık kendisini yarı yolda bırakmayacağı anlamına gelir.

FALDA 3 RAKAMI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

İlişkiniz varsa sevdiğiniz kişinin değerini bilmeniz gerektiğine yorulur. Onun sevgisinden emin olduğunuz için kimi zaman düşüncesiz davranışlar sergilediğiniz anlamına gelir. Hareketleriniz bazen umursamaz ve can sıkıcı olabildiğinden dikkatli olmanız durumunda ilişkinizin geleceğini iyi bir yerlere taşıyacağınızı gösterir. Sevginizi sahiplenir ve partnerinizin her şart ve koşulda yanında olmayı başarabilirseniz kısa süre sonra ilişkinizin evliliğe doğru ilerlemeye başlayacağına dalalet eder. Evlilik yoluna girmenizle birlikte kafanızdaki tüm soru işaretlerinin kalkacağına, aklınızdaki tek şeyin sevdiğinizle birlikte mutlu bir hayat sürmek olacağına yorumlanır. Gerçek sevginin sizi iyi anlamda değiştireceğine tabir edilir.

Ürettiğiniz bir şeyin satışına işaret eder. İlk etapta ne kadar yüksek fiyat biçersem o kadar iyi diye düşüneceğiniz ancak daha sonrasında az fiyata yüksek kalite hedeflemeye başlayacağınıza dalalet eder. Bu tutumunuzu değiştirmenizle birlikte ürününüzle yakında ilgilenen birisinin elinizdeki malların tümünü satın alacağına ve bir anda elinize yüklü miktarda para geçeceğine yorulur. Etik tutumuz sayesinde etkilediğiniz bu kişinin size ileride de çok fazla para kazandıracağı anlamına gelir.

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme