Kahve falında armut görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında armut görmek, fal sahibinin canını sıkan ne olursa olsun ilişkisine ve yuvasına sahip çıkması...

Kahve falında armut görmek, fal sahibinin canını sıkan ne olursa olsun ilişkisine ve yuvasına sahip çıkması gerektiği; bu süreçte ani kararlar vermemesi gerektiği anlamına gelir.

FALDA ARMUT GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Aşk hayatınızda yaşanan geçiş dönemlerinin sona geldiği şeklinde yorumlanır. Eğer ilişkiniz yoksa oldukça varlıklı bir aileden gelen biriyle yakın zaman içerisinde tanışacağınız anlamına gelmektedir. Arkadaş ortamında tanışacağınız bu kişiyle düzeyli bir ilişkinin başlamanıza az kaldığını işaret eder. Tez zamanda bu kişiyle herkesin kıskandığı ve imrendiği bir aşk yaşamaya başlayacağınızı gösterir. Evlilik yolunda atılacak adımların sağlam temeller üzerine kurulacağının işaretidir. Eğer bir ilişkiniz varsa, ilişkiniz üzerinde dolaşan kara bulutların dağılacağının habercisidir. İlişkinizde yaşanan sorun ve sıkıntılar son bulacağı ve rahat bir nefes alacağınızın sembolüdür. Bir türlü ortak noktaya varamadığınız sorunların geride kalacağının işaretidir. Aynı zamanda bu figür, sadık, zengin ve kültürü bir eşi temsil eder.

Maddi anlamda kazanılabilecek olan büyük ikramiye şeklinde yorumlanır. Yakın zaman içerisinde ev veya araba sahibi olabileceğinize işaret eder. Tüm ihtiyaçlarınızı giderecek kadar yüklü bir miktar paranın elinize geçeceğine işaret eder. Piyango, şans oyunu veya çekiliş tarzında bir durumdan çıkacak parayı simgeler. Maddi durumunuzu düzeltmenizle birlikte özel hayatınızda da bir rahatlama sağlayacağınızı gösterir. Sevdiğiniz birinden alacağınız lüks bir hediyeyi satabilirsiniz. İşinizi büyütmek için birikimlerinizi harcayacağınızı ancak bu işten birikimlerinizden daha fazla para kazanacağınızı gösterir. Yapacağınız işlerden kazanacağınız yüklü paranın bir hayır işinde kullanılacağının işaretidir.

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme