Kahve falında çiçek buketi görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında çiçek buketi görmek, fal sahibinin çok arzuladığı hayırlı bir haberi alacağı ve mutluluktan havalara...

Kahve falında çiçek buketi görmek, fal sahibinin çok arzuladığı hayırlı bir haberi alacağı ve mutluluktan havalara uçacağı anlamına gelir.

FALDA ÇİÇEK BUKETİ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Hayalini kurduğunuz o kalp atışını hissetme isteğini yakalama şansına sahip olacaksınız o kişi ile karşılaştığınızda yüreğinizi adeta dışarı çıkacakmış gibi hissederken, ayaklarınızın titremesinden ayakta durmakta güçlük çekeceksiniz. Gözlerinizi ondan alamayıp size bu duyguyu yaşatan kişi ile biran önce tanışmak isteyeceksiniz. Merak etmeyin bu duygu tek taraflı hissedilmez siz nasıl heyecanlandıysanız aynı duyguları oda hissedecek fakat o an elinizi çabuk tutup onun yanına gitmez, içinizi açmazsanız bir müddet onu aramak zorunda kalabilirsiniz.

Uzak bir akrabanızdan ailenize gelecek olan miras bir anda evin içini şenlendirecek ve hayal kurmanıza neden olacak. Fakat bu miktar hayallerinizi gerçekleştirecek kadar olmayacak. Dikkatli hareket eder parayı biranda çarçur etmezseniz, paranızı katlayarak hatırı sayılır bir gelir elde etmenize vesile olacaktır. Bu nedenle dikkatli ve akıllı davranmak gelecek hayallerinizi gerçekleştirmek için büyük bir imkan sağlayacağının göstergesidir. Ödemeleriniz konusunda zorlanmanız yaptığınız harcamaların bilincinde olmadan hareket etmekten kaynaklanıyor. Eliniz biraz açık ve savurgan bir yapınız var. Fakat bu yaşadığınız stresli zaman size ders olacak ve bundan sonra daha dikkatli harcamalar yaparak ayağınızı yorgana göre uzatacağınız anlamına gelir.

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme