Kahve falında J harfi görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında j harfi görmek, çok yakın bir zaman içinde deniz kenarında ikamet eden bir akrabanıza...

Kahve falında j harfi görmek, çok yakın bir zaman içinde deniz kenarında ikamet eden bir akrabanıza ziyarette bulunacağınızın veya deniz kenarı bir yerleşim yerine seyahat edeceğinizin göstergesidir.

FALDA J HARFİ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Bu kişiyle aslında çok yakın yerlerde bulunmuşsunuz çünkü arkadaş ortamınız belli ki aynı fakat bir türlü karşılaşmamışsınız. Bu karşılaşma eskileri yad etmek için de çok güzel fırsat olacaktır. Yaşadığınız sıkıntılı günler eski günleri hatırlamanız ile beraber son bulacak gibi gözükmektedir. Bu dönem eski aşklarınızdan ders de çıkarttığınız bir döneme de benziyor. Özellikle karşılaştığınız bu kişi, eskileri hatırlatırken aynı zamanda eski hatalarınızı da hatırlatmaktadır. Bu hatalardan ders çıkaracağınız bir döneme girdiğiniz için bundan sonra hata yapma olasılığınız da düşmüş gibi gözüküyor.

Para hayatıyla alakalı bir başka konu da sevdiğiniz birinden lüks bir hediye alabilirsiniz ve bu hediyeyi satacak gibi gözüküyorsunuz. Öyle ki sattığınız zaman yine ihtiyacınız olan paraya ulaşabilmeniz mümkün olacaktır. Bu sayede rahatlama yaşayacaksınız. İşleriniz son bir kaç haftadır durgun olsa da açılmalar kapıda gibi gözüküyor. Elinizdeki parayı güzel bir şekilde değerlendirebilirseniz, işinize de katkıda bulunabilirsiniz. İşi büyütmek adına değişik yöntemler denemek sizin için olumlu bir etki yaratabilir. İsminizi duyurmak için yapacağınız reklamlar, finansal anlamda daha ilerlemenizi sağlayacaktır.

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme