Kahve falında nokta görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında nokta görmek, fal sahibinin bir süredir yaşadığı sıkıntıların çözüme kavuşarak aydınlık dolu günlere çıkacağı...

Kahve falında nokta görmek, fal sahibinin bir süredir yaşadığı sıkıntıların çözüme kavuşarak aydınlık dolu günlere çıkacağı ve rızkının artacağı anlamına gelir.

FALDA NOKTA GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Hareketli bir aşk hayatınız olduğunu gösterir. Siz aşkı dolu dizgin yaşıyorsunuz ve yaşadığınız ilişkide çok mutlusunuz. Partneriniz de size karşı ilgili ve sevgili. Tüm zıt yönleriniz sizi birbirinize daha çok yakınlaştırıyor. Her gün birbiriniz hakkında yeni şeyler öğreniyorsunuz. Zıt karakteriniz sayesinde ilişkinizi canlı tutuyor ve doyasıya bir aşk yaşıyorsunuz. Asla bir ilişkiye başlamayacağını düşünenler ve yalnız olanlar için, dillere destan olacak nitelikte büyük bir aşkın habercisidir. Kendinizi en yalnız hissettiğiniz an kapınızı çalacak ve uzun yıllar sürecek bir aşka imza atacaksınız. Evli kimse isiniz, eşiniz ile aranızdaki sorunların çözüleceğine ve saadet dolu bir evliliğe delalet eder. Yakın zamanda bir bebek müjdesi alabilir, eşiniz ile birlikte bu habere çok sevinebilirsiniz.

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme