Kahve falında Z harfi görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında z harfi görmek, bugün enerjiniz tavan yapacağını, her yere koşturacağınızı, tüm işlerinizi halledeceğinizi ancak...

Kahve falında z harfi görmek, bugün enerjiniz tavan yapacağını, her yere koşturacağınızı, tüm işlerinizi halledeceğinizi ancak asla yorulmayacağınızı gösterir.

FALDA Z HARFİ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Olumsuzlukların işaretidir. Bu da hayatınızı gözden geçirmeniz ve yaşadığınız ilişkide can sıkıcı olaylara göz yummak yerine yüzleşmeniz gerektiğini ifade eder. Bir müddettir birlikte olduğunuz kişi ile devam eden ilişkiniz sizi tatmin etmiyor. Onunla birlikte geçirdiğiniz zaman özel ve tatmin edici ama sadece anı yaşamak birlikte gezip tozup eğlenmek değil istediğiniz. Güven sorunu ve gelecek kaygısı taşıyorsunuz. Hayatı tiye alan biri ile birlikte olduğunuzun farkındasınız ve bunu yaşadığınız güzel anlardan dolayı göz ardı ediyorsunuz.

Birlikte planlar yapıp, hayaller kurduğunuz arkadaşlarınızla uzun zamandır görüşme imkanı bulamıyorsunuz. Herkes kendi yolunda farklı farklı alanlarda hayatına devam etmekte ve yıllar önce kurduğunuz hayaller sadece lafta kaldığını düşünüyorsunuz. Sizin gibi düşünen bir arkadaşınız ile yakın bir zaman içinde görüşüp güçlerimizi birleştirme ve birlikte yürüme kararı vererek yeni bir başlangıç yapacaksınız. Kendi yağı ile kavrulan kimseye minnet etmeyen birisiniz. Fakat bazen yardım almak, illa maddi olmayabilir. Unutmayın akıl akıldan üstündür. O yüzden ufkunuzu biraz açıp teknolojiden, çevrenizden, hatta ailenizden fikirler almak işinizde size yeni girişimlerde bulunma ve maddi açıdan daha fazla kazanma imkanı sağlar.

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme