Karabağlar'da iki genç için anma

Karabağlar Belediyesi, genç yaşta hayatını kaybeden Asrın Beliz Ergün ve Emircan Pehlivan'ı nasıl onurlandırıyor? Hangi parklar, bu gençlerin isimleriyle anılacak? Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, mecliste alınan karar hakkında ne söyledi? Meclis üyelerinin bu önergeye tepkisi ne oldu? Beliz ve Emircan'ın ailelerine nasıl bir mesaj iletildi?

Karabağlar Belediyesi, genç yaşta hayatını kaybeden Asrın Beliz Ergün ve Emircan Pehlivan'ı unutmadı. İki evladın anısını yaşatmak amacıyla, isimleri Karabağlar'daki parklara verildi.

Ekim Ayı Meclis Toplantısı, Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, CHP Meclis Üyeleri tarafından sunulan önerge, oy birliğiyle kabul edildi. Karara göre, Asrın Beliz Ergün'ün adı Cennetçeşme Mahallesi'ndeki 3994 Sokak'ta bulunan parka, Emircan Pehlivan'ın adı ise Vatan Mahallesi'ndeki 9174/1 parka verilecek.

Başkan Kınay, alınan kararı değerlendirerek, “Hem Beliz hem de yangında hayatını kaybeden Emircan'ın ailelerinin acısını paylaşmak adına oy birliğiyle almış olduğumuz kararı çok değerli buluyorum. Bu anlamda tüm meclisimize de teşekkür ediyorum,” dedi.

Bu adım, Karabağlar Belediyesi'nin, toplumda kaybedilen gençlerin anısını yaşatma konusundaki kararlılığını bir kez daha gösteriyor.

Bakmadan Geçme