Karabağlar’da ekiplerden sıkı denetim

Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan okul ve iş yerlerinin çevrelerinde olumsuzluk çıkmaması için  sıkı...

TAKİP ET

Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan okul ve iş yerlerinin çevrelerinde olumsuzluk çıkmaması için  sıkı güvenlik tedbiri almaya devam ediyor.

Polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, okul çevrelerinde bulunan 13 internet kafe, 33 kahvehane ve 77 park, bahçe, tekel bayi ve metruk bina kontrol edildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 'Geleceğimizin teminatı çocuk ve gençlerimizin suça sürüklenmesi ve suç mağduru olmalarının engellenmesi, eğitim ve öğretimin güvenli bir ortamda sürdürülmesi adına denetimlerimiz devam edecektir' sözlerine yer verildi.

KADES hakkında bilgilendirme

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan, 'Kadına El Kalkamaz' projesi İzmir'de de KADES tanıtımı aralıksız devam ediyor. Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ve Devriye Amirliği ekipleri, dün Yunus Emre Pazar yerinde KADES tanıtım standı kurarak, vatandaşları bilgilendirdi. Ayrıca vatandaşlara 'Kadına el kal-ka-maz' broşürleri ve bilgilendirme formları dağıtıldı.(İHA)

K.C.

Bakmadan Geçme