Karadut dizisinin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Karadut dizisi, 1. bölümünün yayınlanmasının ardından izleyicileri ekrana kilitledi. Peki Karadut dizisinin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda hangi isimler var? İşte cevabı…

Karadut dizisi, 1. bölümünün yayınlanmasının ardından izleyicileri ekrana kilitledi. Peki Karadut dizisinin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda hangi isimler var? İşte cevabı…

Karadut dizisi, 1. bölümünün yayınlanmasının ardından izleyicilerin büyük ilgisini çekti. Kadrosunda ünlü isimler barındıran dizi, kariyerinin zirvesinde bir kişisel gelişim uzmanı olan Zuhal Erdem'in yaşamına odaklanıyor. 23 Eylül'de ekranlara gelen dizinin oyuncu kadrosunda Şükrü Özyıldız, İrem Helvacıoğlu, Aslı İnandık, Burak Dakak, Nursel Köse, Selin Türkmen, Ebrar Karabakan ve Engin Şenkan gibi tanınmış isimler yer alıyor.

DİZİ KONUSU

Dizinin ana karakteri Zuhal Erdem, başarılı bir kişisel gelişim uzmanıdır. Dışarıdan modern ve bağımsız bir kadın gibi görünse de, evinde üç kız kardeşi ve babasıyla birlikte yaşadığı hayat, pek çok kısıtlama ve zorluk barındırmaktadır. Zuhal, babası Çetin'in kurallarına uymak zorundadır ve bu nedenle kendi isteklerini gerçekleştirmekte güçlük çeker. Kız kardeşi Aslı' nın düğün hazırlıkları sırasında yalnızlığı yeniden yüzüne çarpar.

Bir gün, tesadüfen karşılaştığı Tayfun ile hayatı değişir. Tayfun, Zuhal'in içsel çatışmalarını anlamaya çalışırken, aralarındaki bağ derinleşir. Ancak, beklenmedik bir trajedi, Zuhal'in babasına ettiği yeminin arkasındaki gerçeği açığa çıkaracaktır. Bu durum, Zuhal'in hayatını derinden etkileyecek ve duygusal bir yolculuğa çıkaracaktır.

GERÇEK HİKAYE Mİ?

Karadut dizisi, gerçek bir hikayeden uyarlama değildir. Senaryosu Sırma Yanık tarafından yazılmıştır ve yönetmen koltuğunda ise, daha önce büyük başarılar elde etmiş Murat Saraçoğlu oturmaktadır. Saraçoğlu, "Bir Zamanlar Çukurova" ve "Aldatmak" gibi popüler dizilerin yönetmenliğini yapmıştır.

KARADUT OYUNCULARI

İrem Helvacıoğlu-Zuhal
Şükrü Özyıldız-Tayfun
Selin Türkmen-Aslı
Aslı İnandık-Figen
Ebrar Karabakan-Begüm
Engin Şenkan-Çetin
Nursel Köse-Rezzan
Burak Dakak-Bora
Naz Elmas-Nihan
Onur Gürçay-Ayhan
İpek Ayaz Kortunç-Hayriye
Elif Nur Kerkük-Eylem
Rami Narin-Alp

Özel Haber

Bakmadan Geçme