Karşıyaka Belediyesi'nden çocukları sevindiren kurs

Karşıyaka Belediyesi, çocuklar için ücretsiz jimnastik kursu düzenledi.

Karşıyaka Belediyesi, Fikri Altay Mahallesi'nde yaşayan çocuklar için yaz tatilinde spor yapma ve sosyalleşme imkanı sunan açık hava jimnastik kursu düzenledi. Etkinlik, hem çocuklar hem de aileler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Mahalle Talebine Cevap

Fikri Altay Mahallesi'nden gelen jimnastik kursu talebini karşılayan Karşıyaka Belediyesi, etkinliği mahalle muhtarı Kezban Çaydam'ın önerisi üzerine hayata geçirdi. Kurs, 45 çocuğun katılımıyla gerçekleşti ve 4-6 yaş ile 7-10 yaş gruplarına yönelik olarak 5 hafta sürdü. Çocuklar, açık havada düzenlenen derslerde jimnastik becerilerini geliştirme fırsatı buldu ve yaşıtlarıyla keyifli vakit geçirdi.

Ailelerden Teşekkür

Kursun çocukların fiziksel gelişimine önemli katkılarda bulunduğunu belirten aileler, Karşıyaka Belediyesi'ne teşekkürlerini iletti. Etkinlik, çocuklara hem sağlıklı bir aktivite sunarken hem de ailelerin tatil döneminde çocuklarına kaliteli zaman geçirme imkanı sağladı.

Başkan Yıldız Ünsal'dan Açıklama

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, vatandaşların taleplerine büyük önem verdiklerini belirterek, “Düzenlediğimiz jimnastik kursu, bu çabalarımızın güzel bir örneği oldu. Katılan çocuklarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz günden itibaren kentimizi katılımcı demokrasi ilkesiyle yönetiyor, vatandaşlarımızın taleplerini titizlikle değerlendiriyoruz. İmkanlar ve ihtiyaçlar doğrultusunda tüm uygulanabilir istekleri yerine getiriyoruz. Daha mutlu ve güzel bir kent yaşamı için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Karşıyaka Belediyesi'nin bu tür projeleri, halkın taleplerine duyarlılığını ve toplumsal ihtiyaçlara yönelik hizmet sunma konusundaki kararlılığını gözler önüne seriyor.

Bakmadan Geçme