Karşıyaka'da CHP ile Ak Parti arasında 'Narin' polemiği

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Selahattin Köse, Diyarbakır'da yaşanan trajik cinayet üzerinden hükümeti hedef alan CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Levent Güçlü'ye sert tepki gösterdi.

Köse, CHP'nin bu üzücü olayı siyasi malzeme olarak kullandığını belirterek, “Seçim döneminde dindar ve muhafazakâr söylemlerle halkın karşısına çıkan CHP, seçim sonrası gerçek yüzünü ortaya koymuş ve iftira siyasetine geri dönmüştür. Vahşi bir cinayet üzerinden puan toplamaya çalışmak, CHP'ye yakışan bir siyasettir" dedi.

KUTUPLAŞTIRICI SİYASET

Selahattin Köse, yaptığı yazılı açıklamada CHP'nin yıllardır kutuplaştırıcı bir siyaset izlediğini belirterek, "Bir çocuğun vahşice katledilmesi üzerinden siyaset yaparak toplumu bölmeye çalışan CHP, bu acı olayı siyasi kazanç için kullanmaktan çekinmemektedir. Devletimiz bu olayı aydınlatmak için var gücüyle çalışırken, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı'nın soruşturması devam eden bir konuda zanlıyı ilan etmesi, devlet düşmanlığının açık bir göstergesidir" ifadelerini kullandı.

"MAĞDUR İŞÇİLERİN SORUNLARINA ODAKLANIN"

Köse, CHP'nin seçim dönemindeki dindar söylemlerini seçim sonrasında terk ettiğini ve halkı yanıltarak yalanlarla siyaset yapmaya başladığını söyledi. Ayrıca, Karşıyaka CHP İlçe Başkanı Levent Güçlü'ye yönelik eleştirilerini sürdüren Köse, şu soruları yöneltti: "Karşıyaka Belediyesi'nin işten çıkardığı masum ailelerin sesine kulak verin. Engelli çocuklarına bakan, hasta yakınlarıyla ilgilenen insanların sorunlarını görmezden geliyorsunuz. Bu aileler için ne yapıyorsunuz?"

KARŞIYAKALILARIN BEKLENTİLERİ KONUŞULMALI

Köse, açıklamasında CHP'nin ayrıştırıcı dilini bırakması gerektiğini vurguladı ve Karşıyaka'nın gerçek sorunlarına odaklanılması çağrısında bulundu. "Biz, Karşıyaka'nın gerçek meseleleriyle ilgilenmeye devam edeceğiz. CHP ise, Karşıyakalıların beklentilerini karşılayacak adımlar atmalı ve kutuplaştırıcı siyaseti terk etmelidir" diye ekledi.

Bakmadan Geçme