Karşıyaka'da galibiyet devam ediyor  

Karşıyaka, TFF 3. Lig 1. Grup'taki 3. hafta mücadelesinde 23 Elazığ FK'yi 2-0 yenerek üst üste ikinci galibiyetini aldı.

Karşıyaka, TFF 3. Lig 1. Grup'taki 3. hafta mücadelesinde 23 Elazığ FK'yi 2-0 yenerek üst üste ikinci galibiyetini aldı.

Sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan yeşil-kırmızılı ekip, ilk maçında Kırşehir FSK ile 0-0 berabere kalmıştı. Ancak sonraki karşılaşmalarda Bulvarspor ve 23 Elazığ FK'yı yenerek galibiyet serisini başlattı. Bu sonuçlarla birlikte Karşıyaka, toplamda 7 puana ulaştı ve zirvede yer alan Bursaspor'un peşini bırakmadı. Takım, bu süreçte rakip kalelere 5 gol atarken, kendi kalesinde ise gol görmedi. Karşıyaka, gelecek hafta oynayacağı Artvin Hopa maçına kayıpsız geçmek için 1 günlük iznin ardından antrenmanlarına hız kesmeden devam edecek.

KAF-KAF'IN GOLCÜSÜ AÇILIŞI YAPTI

Karşıyaka'nın yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı İshak Kurt, üçüncü hafta mücadelesinde ilk golünü atarak açılışını yaptı. 23 Elazığ FK ile oynanan maçta 20. dakikada sahneye çıkan 31 yaşındaki forvet, rakip fileleri sarsarak bu sezonki ilk gol sevincini taraftarının önünde yaşadı. Tecrübeli oyuncunun, takıma daha fazla katkı sağlamak için antrenmanlarda yoğun bir şekilde çalıştığı ve istekli olduğu belirtildi.

Bakmadan Geçme