Karşıyaka'nın sosyal ve kültürel hayatındaki yeni adres: Çatı Bostanlı

Karşıyaka Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Çatı Bostanlı, müzikten seramiğe, spordan eğitime birçok alanda sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yaparak yoğun ilgi görüyor.

Her yaştan bireye hitap eden merkez, Karşıyakalıların buluşma noktası haline geldi. Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Çatı Bostanlı, kentimizin adeta kültür sanat fabrikası oldu. Nitelikli organizasyonlar düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

Sosyal Yaşamın Kalbi Çatı Bostanlı'da Atıyor

Bostanlı Şehitler Bulvarı'ndaki katlı otoparkın üst katında yer alan ve atıl durumdaki alanı değerlendiren Karşıyaka Belediyesi, burayı ilçenin kültürel ve sosyal merkezi haline getirdi. Çatı Bostanlı, modern sergi alanı, konferans salonu, Mehmet Tüzüm Kızılcan Seramik Atölyesi, kafeterya ve ücretsiz kayıt stüdyosu ile dikkat çekiyor. Hafta boyunca çeşitli sanatsal ve eğitsel etkinlikler düzenlenen merkez, Karşıyakalıların vazgeçilmez adreslerinden biri oldu.

Her Yaşa Uygun Etkinlikler

Sivil toplum kuruluşlarının koro çalışmaları, sergiler gibi etkinliklere de ev sahipliği yapan Çatı Bostanlı'da, İngilizce Konuşma Kulübü, Matematik Atölyesi, yoga seansları ve Çatı Katında Masallar gibi renkli organizasyonlar düzenleniyor. Mitoloji, sanat ve teknoloji konularında Çatı Sohbetleri de büyük ilgi görüyor. Etkinlik programı, sosyal medya üzerinden ya da telefonla öğrenilebiliyor.

Başkan Ünsal: "Daha Fazla Etkinlik Düzenleyeceğiz"

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, Çatı Bostanlı'nın İzmir'in en donanımlı merkezleri arasında yer aldığını belirterek, “Bu merkez ile kültürel yaşama katkı sunarken, vatandaşlarımıza kendilerini geliştirme ve sosyalleşme fırsatları sunuyoruz. Halkımızın da çok sevdiği bu etkinlikleri daha da artırarak, en nitelikli hizmetleri sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: Karşıyaka Belediyesi

Bakmadan Geçme